С дъх на пролетни лъчи: Avon Perceive Dew

Нежен, лек и ненатрапчив аромат за всеки ден

С дъх на пролетни лъчи: Avon Perceive Dew

Визитка: Елена Дойнова е бюти блогър, вдъхновяващ последователите си със своите публикации относно света на козметиката. В блога ѝ - http://www.maquilab.com, освен да се запознаете с новите тенденции в макиажа, можете да се насладите и на интересни публикации на тема пътешествия, лайфстайл, организация и какви ли още не.  Вдъхновение ѝ носят топлите слънчеви лъчи и поради тази причина парфюмът, който ѝ пасва най-добре е Perceive Dew. А кой е ароматът, който най-добре описва твоя характер – разбери тук.

Замисляли ли сте се за нещата, които оповестяват първите топли дни? Лекият бриз, който не ни кара да се увиваме в якетата си, слънцето, което топли премръзналите ни души (и уши), птиците, които всяка сутрин сякаш флиртуват с пролетта чрез песните си. Малките неща, които ни карат да се усмихваме и да се отпускаме. Както се пее в една моя любима песен "Когато слънцето докосне лицето ми, се случва някаква промяна: времето се променя и ритъмът се забавя”.

С дъх на пролетни лъчи: Avon Perceive Dew

 

 

Забавя се, за да можем да се насладим максимално на всеки миг от този, напоследък, едва уловим преход между минусови температури и търсене на сянка в обедната почивка. Между палто и ръкавици – и къси ръкави плюс сандали. Времето, в което обновяваме гардероба, грима и ароматите.

Тази година парфюмът на моята пролет е Perceive Dew от Avon. Създаването му е поверено на  Соня Констант и Гийом Флавини – топ парфюмеристи от Givaudan, лидер в разработката на вкусове и аромати. Те са вплели в композицията  свеж лимон, фрезия, пъпеш, морска мъгла и загадъчно сандалово дърво. А резултатът е ободряваща морско-цитрусова композиция, която кара пролетта да долита по-бързо, с обещание за повече зеленина, повече слънце, повече рокли.

С дъх на пролетни лъчи: Avon Perceive Dew

 

Perceive Dew е именно роса… Нежен, лек и ненатрапчив аромат за всеки ден. Кара те да се усмихваш пред огледалото, да улавяш всеки полъх от жизнерадостното идване на пролетта. Дори бутилчицата носи това усещане – в кристалните форми се крие еликсир с бледозелен цвят, който носи въздишка на облекчение след тежката зима.

С дъх на пролетни лъчи: Avon Perceive Dew

Промяната в настроението се усеща не само в олекването на слоя дрехи върху гърбовете ни. Тя е и в по-лекия грим, в повечето плодови закуски, мечтите за сезона на пътешествията и морските приключения, разходките в парка. И докато сменям ботушите с балеринки, плетената шапка със слънчеви очила, а подхранващия зимен крем с лек флуид с такъв с SPF, се наслаждавам на всяка минутка навън и на всеки път, в който вдъхвам капчиците Perceive Dew.

Добре дошла, Пролет!

 

Кой е ароматът, който най-добре описва твоя характер – разбери тук

 

Автор: Елена Дойнова

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay