Плитките! Супер лятна прическа само за 4 минути

Може би ви изглежда непосилно, но само вижте видео наръчника ни и сядайте пред огледалото!

Плитките! Супер лятна прическа само за 4 минути

Винаги сме се възхищавали на дамите с чудни плетеници в косите. Изглеждат толкова естествено и в същото време сякаш някой се е трудил над прическата им близо час. Оказва се обаче, че за да бъдем стилни през лятото, не ни е нужен още един чифт ръце.

Ето две идеи за прическа и тяхното "a, b, c" в един видео клип. С малко повече тренировки и за близо 4 минути косата изглежда така, сякаш е скулптурирана от стилист. Такива са нашите малки женски тайни!

Първата прическа е рибена кост. Истинската рибена кост! Честа грешка е да се бърка с египетската плитка, която се прави с три кичура коса като към тях се добавят странични. Въпреки че изглежда изключително трудна за стилизиране, рибената кост е съвсем елементарна. Косата се разделя на две, отделят се тънки кичури, които се преплитат.




Второто ни предложение е изключително удачно за офиса през горещите летни дни. Заимствано е от ревютата на световните дизайнери и въпреки че е закачалива, много, ама много отива и на деловия стил! Навява леки асоциации с 80-те години на ХХ век. А ние толкова ги обичаме!



Още идеи за плитки рибена кост - тук.

72 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay