Златиста коса, изразителни очи и романтичен поглед. Аманда!

Аманда Сейфрид за житейските си разбирания

Amanda Seyfried е ослепителна красавица, която в момента се радва на бляскавото си кариерно развитие. Можем да я видим в касови ленти като Mamma mia!, Jennifer's Body, Chloe, Dear John, Veronica Mars и любимия на всички момичета Mean Girls.

 

Аманда излъчва смесени послания –  невинен и неподправен чар, в комбинация със страстен и дързък поглед. В интервю за списание ELLE обаче, можем да преценим какви качества се крият зад това куклено лице и какъв всъщност е животът на едно късметлийско момиче от големия екран.

 

За нейната индивидуалност тя смята: "Говоря много! Макар да не разбирам изобщо какви ги приказвам, аз продължавам да си бръщолевя."

 

За жената в огледалото тя разкрива: "Харесва ми свободата да бъда, която си пожелая. Понякога прекалявам с този лукс и си създавам проблеми..."

 

Когато ѝ казват, че се нуждае от ботокс: "Бях шашната. Много! Но след това се позамислих, все пак ние сме в Холивуд, а аз съм на големия екран. И с всичките тези нови дигитални камери можете да видите и пъпчиците по лицето ми."

 

С кого желае да си партнира в следващия си филм: "Наистина искам да участвам в нещо, заедно с Michael Fassbender. Дори лентата да не си струва, аз ще съм мно-о-о-го доволна!"

 

За слуховете, че се среща с Ryan Phillippe: "Хм, да... имаше нещо между нас. Не издавам повече."

 

За осъдителния подход към грешките си: "Мислех си, че съм изиграла ужасно ролята си в Nine Lives. Знам, че можех да бъда и по-добра, признавам си."

 

Страхът от публични грешки: "Ако сбъркам някъде, хората ще ми лепнат етикет: "слаба личност". Сякаш не мога да се справям с работата си. Това е най-големият ми страх."

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay