Препоръки за избор на спално бельо от Фън Шуй

Препоръки за избор на спално бельо от Фън Шуй

Фън Шуй е даоистка практика за подреждане на пространство. Например, за да намерите благоприятно място за изграждане на къща и разделяне стаите. Смята се, че майсторите, постигнали най -високото просветление, могат да предскажат бъдещето. Целта на Фън Шуй е да намери благоприятен поток от енергия и да използва тази енергия в полза на човек. По време на живота енергията непрекъснато тече. Понякога трябва да се справите с неблагоприятни енергии, така че трябва да създадете баланс.

За да направите това, трябва да използвате мъдростта на Фън Шуй. Тъй като човек прекарва по -голямата част от живота си в сън, тогава в това отношение ученията на Фън Шуй имат свои собствени препоръки. Цветът на спално бельо е разделен на Ин и Ян. Цветовете Ин (бяло, розово, светло синьо, синьо, зелено) са от полза за физическото състояние на човек. Успокоява, отпуска и има лечебни свойства. Цветовете на Ян (жълто, червено, оранжево), напротив, призовават за действие. Те ободряват, зареждат с енергия и предизвикват страст.

Най -интересното е, че цветовете на Ин и Ян могат да се комбинират, за да се постигне хармония.

5 препоръки за избор на спално бельо

  • Препоръчва се спално бельо от памук, лен, коприна и от естествени материали като цяло. Защото естествените материали са приятни за тялото. Те създават уют и комфорт.

  • Спалното бельо не трябва да има дупки и връзки. Прането трябва да е непокътнато. Защото положителната енергия излиза през дупки и разкъсани части.

  • Опитайте се да използвате обикновено или двуцветно бельо. Красивите плавни шарки имат благоприятен ефект.

  • НЕ се препоръчва използването на спално бельо с рисунки на животни, които се ухилват, бягат или скачат. Това може да доведе до проблеми с психичното здраве. Имиджът на автомобили, сгради и хора - също може да не повлияе благоприятно на благосъстоянието.

  • Изобразяването на вода (водопади и реки) може да доведе до финансови затруднения.

След всичко казано какво бих искал да кажа накрая. Изберете цвета на спалното бельо според вашите чувства и настроение. Винаги следвайте сърцето си, защото само вие знаете какво имате нужда.

Източник: https://spalnobelio.bg/blog

 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay