Принц Хари издава мемоари, кралицата си наема адвокат

Принц Хари издава мемоари, кралицата си наема адвокат

След хилядите страници, които се изписаха за връзката му, след всички филми за живота му и драмите около неговото кралско семейство, принц Хари най-накрая поема разказа в свои ръце. Съвсем скоро ще можем да прочетем неговите собствени мемоари. Или поне такъв е планът!

Новината излезе на бял свят чрез прессъобщение, разпространено до западни медии. От там става ясно, че мемоарите са написани с помощта на писателя Джон Джоузеф Мьорингер. С помощта на британските информационни сайтове и техните анонимни източници събрахме достатъчно информация за това какво да очакваме!

Кога можем да ги очакваме?

Има спекулации, че мемоарите ще се появят на пазара в края на 2022 г. Page Six наскоро съобщи, че има възможност издаването на книгата да бъде отложено до 2023 г., тъй като е пълна с много истини и пикантни разкрития, които Хари не е сигурен дали ще бъдат публикувани, въпреки че книгата е напълно готова.

Говори се, че той ще получи поне 20 милиона паунда за мемоарите, които ще бъдат дадени за благотворителност. Твърди се също, че това предложение идва от Netflix, но платформата все още изпитва несигурност по въпроса.

Въпреки че не се очаква Хари да издаде нещо негативно за кралицата, същото не може непременно да се каже за останалата част от семейството му. Принц Чарлз изпитва огромни притеснения, че Хари може да се прицели в съпругата му, херцогиня Камила и дава дума, че ще се застъпи за нея, в случай че предположенията му се потвърдят. Но колкото и Уилям да обича баща си, той едва ли ще иска да се намеси и ще се опита да остане неутрален.

Животът на Хари непрестанно е на показ и имаме чуството, че вече знаем всичко. Но Page Six казва, че в мемоарите ще открием много нови истории за миналото, за които Хари не е говорил преди, включително за детството си. Именно от тази част се притеснява семейството му.

Въпреки твърденията, че Хари няма да каже нищо негативно за кралицата, The Sun твърди, че Нейно Величество ще наеме адвокат, а старши помощници в двореца преговарят с експерти по клевета. Екипът на кралицата дори обмисля да изпрати правни предупреждения до издателството, но тази информация все още не е потвърдена.

"Пиша това не като принца, който съм роден, а като мъжа, който съм станал. Носих много шапки през годините, както в буквален, така и в преносен смисъл и се надявам, че като разказвам историята си – върховете и паденията, грешките, научените уроци – мога да покажа, че независимо откъде идваме, ние имаме повече общо, отколкото си мислим. Дълбоко съм благодарен за възможността да споделя какво съм научил през живота си досега и се вълнувам хората да прочетат от първа ръка разказ за моя живот, който е точен и напълно правдив.", споделя самият принц Хари.

But a Page Six source says, "There’s a lot of new stories in there about the past that Harry has not spoken about before, about his childhood… there is some content in there that should make his family nervous.”

And royal expert and author Andrew Morton told Us Weekly that Charles in particular should be nervous"If I was Prince Charles, I’d be looking for a pile of coats to hide under,” he said. "I think we’re going to see Charles once more in the firing line.”

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay