Защо Кейт Мидълтън променя годежния си пръстен ден преди сватбата?

Защо Кейт Мидълтън променя годежния си пръстен ден преди сватбата?

Изглежда, че нищо не може да попречи на Кейт Мидълтън да има пръстена на мечтите си. Според нови доклади херцогинята на Кеймбридж всъщност е променила годежния си пръстен, след като принц Уилям ѝ предлага брак с него в Кения.

Оригиналното бижу с 12-каратов син сапфир, инкрустран с 14 диаманта бе даден на Кейт през 2010 г. Въпреки това, точно преди емблематичния ѝ сватбен ден с принц Уилям на 29 април 2011 г., Кейт коригира пръстена, тъй като размерът се оказва прекалено голям за нейния пръст.

Пръстенът е бил предоставен на кралския бижутер G. Collins and Sons, който прави няколко корекции, така че да пасне по-добре. Вместо да преоразмерява пръстена той прикрепя малки платинени мъниста в долната част на пръстена. Тогава анонимен източник споделя пред британски медии, че Кейт наистина обожава пръстена, но той е твърде голям и това ѝ създава проблем.

"Най-лошият кошмар на една булка е да погледне надолу и да види, че пръстенът ѝ е паднал", споделя източникът.

А сега е време за един интересен факт! Според документалния филм "Историята на Даяна" Кейт почти изобщо не получава пръстена на покойната си свекърва, защото той всъщност е принадлежал на принц Хари. ОБившият иконом на Даяна Пол Бърел разказва, че херцогът на Съсекс "безкористно" се е отказал от пръстена, за да може най-големият му брат да го даде на тогавашната си годеница Кейт.

"След като Даяна почина след автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г., принц Чарлз позволи на синовете си да изберат бижута от нейната колекция, които да запазят", съобщава The Mirror.

Смята се, че пръстенът със сапфир се пада на Хари, докато Уилям избира златен часовник Cartier. Малко преди Уилям да предложи брак на Кейт през 2010 г., Хари предлага на брат си шанса да даде на бъдещата си булка пръстена на майка им.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay