Прическите в стил 60-те са водещ тренд за новогодишната вечер

Празничният сезон е на прага, независимо дали сте готови или не. Вероятно вече сте избрали тоалетите за бляскавите вечери, но помислихте ли за косата? Ако не сте, ние идваме на помощ, информирайки ви за последните трендове в новогодишните прически. Определено ще се изненадате, след като ви кажем, че тази година тенденциите са насочени към стила от 60-те години на миналия век. Именно Vogue определи тази визия като топ тренд за празничния сезон.

Ние с удоволствие бихме се превъплътили в Бриджит Бардо в новогодишната вечер!

За да постигнете визията няма да ви е необходимо много, но ще трябва да се постараете малко повече, за да помогнете на прическата си да се задържи през цялата вечер. Все пак този обем е ключов за визията и трябва да направите всичко възможно, за да го запазите.

Какво ще ви бъде необходимо?

Професионалните фризьори препоръчват пяна за обем и спрей за коса за обем, както и ситен гребен. Първата стъпка е да нанесете продукта за обем в косата си, преди да започнете да я оформяте чрез топиране, тъй като основата, която създавате, е жизненоважна за визията.

Ако косата ви е мокра, я изсушете със сешоар, заставайки с главата надолу. Изсушете косата си напълно, като останете с главата надолу, за да постигнете максимален обем. Следва основната стъпка - топирането. Въпреки че звучи смущаващо, стилистът на знаменитости Сабрина Роу Холдсуърт смята, че процесът преди всичко е забавен.

Различните типове коса се нуждаят от различни видове топиране, така че е най-добре да експериментирате малко преди голямата вечер. Най-обработената част от косата ви трябва да е в коренът, тъй като това е мястото, където искате максимална височина. Не забравяйте, че използването на четка или маша може да ви помогне да постигнете желания резултат. 

Ако визията ви идва в повече винаги можете да я трансформирате във висока конска опашка, подобно на емблематичната визия на Ариана Гранде. Друг вариант е да оставите няколко свободно спускащи се пред лицето ви кичури за постигането на по-естествен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay