Провокирайте с черно!

Поглед с послания

Сещате ли се за онези хора, които няма как да подминете? Различният им стил, походка и поведение ви карат да се зачудите каква ли е тяхната тайна. Според нас всичко опира до смелостта. Куражът да се експериментира, защото именно формулата проба – грешка, проба – опит е ключова както в живота, така и във външния вид.

 

Предлагаме ви да си сложите тази формула като скрийнсейвър, за да се мотивирате най-сетне за промяна.  Различният грим е една от първите крачки към пътя с табелка "Ново Аз". Замислете се за черния цвят, който така умело плаши повечето дами. Мислим да ви вдъхновим и изпъдим страха, а на негово място вдъхнем повече увереност за действия със следния наръчник.

 

Добре е да знаете, че опушеният поглед е най-подходящ за вечерни събития. Подчертава очите, стига да бъде професионално нанесен. Тънка е границата между ефектното гримиране и нескопосаното напляскване на тъмни краски. Разковничето се крие в подходящата комбинация.

 

Започнете със светлите нюанси. Нанесете сенките по целия клепач до веждите, като по този начин изграждате основата.

 

Следващата стъпка е в умелото потъмняване. Използвайте цветове, близки на нашето любимо черно, като тъмно сиво или кафяво. Нанесете върху ¾ от клепача като оставите мястото под веждите по-светло.

 

С пръсти можете леко да "омекотите" ръбовете, за да не е толкова изострен погледът. Плюс това по този начин ще се смесят всички нанесени цветове.

 

Време е за тежката артилерия – очната линия или моливът. Нанесете едно от двете като очертаете ръба на окото отгоре и отдолу. Старайте се да е по линията на миглите. Важно е да знаете, че колкото повече нанесете, толкова по-тежък грим ще получите.

 

Ако гримът ви се струва прекалено силен, то използвайте клечка за уши и минете леко отгоре, за да омекотите.

 

За завършек – обемни мигли с помощта на спирала. Ако желаете може да изпробвате следния уголемяващ трик. Просто нанесете няколко слоя, като изчаквате всеки един от тях да изсъхне.

 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.12.2013|17:54
Черното е класика, то никога не излиза от мода.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay