10 невероятно щури места за сватба

Ще ви покажем няколко нетрадиционни места, на които да кажете съдбовното “Да”

10 невероятно щури места за сватба

Когато заговорим за сватба, всички сме на едно мнение: искаме този ден да бъде незабравим. Хората обаче са различни, с различни представи за начина, по който ще отпразнуват този важен миг.

Някои двойки имат доста нестандартни идеи относно мястото на брачната церемония. Те предпочитат щура сватба на незабравимо кътче. Няма да повярвате какви са потенциалните места за това! Ще ви покажем 10-те най-невероятни идеи за сключване на брак.

1. Във въздуха
Колко романтично звучи да размените сватбените си обети, докато сте сред облаците във въздуха? Двойки правят това по време на международната фиеста с балони в Албакърки, Ню Мексико.

Кошовете на някои балони издържат 12 души. Така булката, младоженецът и още няколко близки гости могат да летят по време на брачната церемония. Романтиката на балоните вдъхновява Майкъл и Макензи Чавес, чиято първа среща е именно на фиестата. След това двамата решават да направят и сватбата си там.

Години по-късно съпрузите се връщат на това място, за да погледат цветните балони и да си припомнят деня, в който са се оженили.

10 невероятно щури места за сватба
2. На глетчер
Ако сте любители на красотата на замръзналите зимни пейзажи, идеята за сватба на глетчер сигурно ще ви допадне. Pearson’s Pond е луксозна страноприемница в Аляска. Собственичката ѝ помага на двойки да организират сватбата си на глетчер.

Двойката Ами и Грегъри Роден са направили точно това. Важният ден започнал за тях с пристигането им с круизен кораб. Пътешествието им продължило на хеликоптер до глетчера, където се състояла церемонията.

Заради минусовите температури на това място сред булките са станали популярни дълги наметки и бели кожени якета и шапки. Една подробност не се вижда на снимката, но е доста любопитна: младоженците и роднините, както и всички останали на глетчера, трябва да носят големи ботуши с котки, които да ги предпазят от пързаляне.

10 невероятно щури места за сватба
3. В близост до вулкан

Ето място, което може да символизира вашата разтапяща любов - Национален парк "Вулкани на Хаваите". Там младоженците имат невероятна гледка към активния вулкан Килауеа. Декор на празненството са приличащите на фойерверки струйки лава, които хвърчат от него. Въпреки че вулканът е активен, няма причина за тревога. На това място не е имало изригвания от векове.

10 невероятно щури места за сватба
4. Сред диви животни

Ако искате да кажете "Да” пред лъвове, тигри и мечки, резерватът за екзотични животни в Сан Диего, Калифорния е точното място. Той е дом на тези и още диви зверчета.

Гостите на сватбата имат възможността да спят под звуците на животните, а на сутринта могат да нахранят някое от тях.

"Природата, големите сенчести дървета и звуците на птички са всичко и дори повече от това, което винаги съм искала", споделя булката Кариса Паян, която прави сватбата си там. На гостите им допаднало по време на церемонията да се чува рев на лъв. Забавлявали се и когато паун изграчил, точно след като свещеника казал "Амин”.

10 невероятно щури места за сватба
5. В храм на маите
Сватба в светилище не една от най-древните цивилизации със сигурност звучи доста интригуващо. Белиз, държава в Централна Америка, е била дом на повече от 600 древни градове на маите. Сега тя посреща сватбите на много влюбени.

За организаторката на пътувания и сватби Лара Голдман едно от най-пленителните и романтични места е Кахал Печ, където тя може да уреди дори и местен шаман, който да извърши церемонията.

6. На пиратски кораб
Ако си падате по пирати и искате вашата сватба да бъде вдъхновена от тях, това място ще ви хареса. На кораба в хотел и казино Treasure Island в Лас Вегас се организират сватбени празненства, на които пират се спуска от мачтата с брачните халки.

"Да се омъжиш на пиратски кораб е като да стъпиш в приказка. Корабът беше много красиво украсен, а службата, водена от капитан, беше невероятна”, споделя Боби Келти, чиято сватба се състояла там. Дори пасторът, който води церемониите още от 1993 споделя, че празненствата на това място са изключително енергични и незабравими.

10 невероятно щури места за сватба
7. На влакче в увеселителен парк
За любителите на силните усещания влакче на ужасите е подходящ начин за отпразнуване на важния ден.

В увеселителен парк Cedar Point в Охайо например служителите са изцяло на разположение на младоженците и техните близки. Гостите се качват на влакчето веднага след церемонията на плажа в парка. Така новите съпрузи стартират съвместното си щастие на едно от най-високите атракции от този тип в света.

8. В пещера

Влюбените, които мечтаят за сватба на прохладно и закътано място със сталактити за декор, могат да направят сватбата си в пещера.

Сватбената пещера в Озарк, Мисури е отворена за резервации целогодишно. Според местна легенда още  през 1800 двойка сключила брак там. От тогава повече от 2500 двойки от различни краища на света са направили сватбите си на това място.

10 невероятно щури места за сватба
9. На мост
Това със сигурност е нестандартно място за провеждане на сватба. Повечето мостове са разположени сред природата, затова ако изберете подобно място, ще имате красив фон на празненството си.

Мостът на артистите в Нюри, Майн, който се простира над река Съндей, е свещено място за местните хора. Хейди Уинберг се омъжила там. Празненството на моста било част от епична сватбена седмица с 25 от най-близките роднини и приятели. Красивият мост е построен през 1872, а неговото разположение сред зелената гора е страхотен декор за сватбеното празненство.

10. В музей за коли
На ценителите на автомобили това място ще им се стори напълно подходящо за сватбено празненство.

Кимбърли Доминик и съпругът ѝ направили сватбата си в музей за коли, вдъхновени от първата си среща. Тя била продавач на коли и двамата се запознали, когато тя му продала нов Корвет. Години по-късно двамата решили да встъпят в брак в Националния Музей на Шевролет Корвет в Боулинг Грийн, Кентъки.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



19
Не е посочен 23.01.2014|09:21
Всеки да преценя къде ще му е най приятно.
18
Не е посочен 22.01.2014|17:21
Страхотни идейки за една незабравима сватба.
17
Не е посочен 22.01.2014|14:49
Човек трябва да следва сърцето си и да използва въображението си.
16
Не е посочен 22.01.2014|09:37
Щури са местата за сватба, но все пак зависи от желанието на двойката.
15
Не е посочен 21.01.2014|16:52
И аз съм на това мнение, дори не е задължително да е в чужбина.
14
Не е посочен 21.01.2014|16:16
Самата идея за сватбено тържество някъде навън на мен страшно ми допада.
13
Не е посочен 21.01.2014|15:43
Уникални местенца наистина, ще направят този момент още по-специален и незабравим.
12
Не е посочен 21.01.2014|09:16
Щури са предложенията, но всеки сам преценя.
11
Не е посочен 20.01.2014|16:39
Прекално сами скучни пък на мен. Между другото в Ягодиснката пещера у нас има сложена масичка и герба на страната, понеже има адски много бракосъчетания там:)
10
Не е посочен 20.01.2014|16:26
О, да за това на някоя полянка, няма да бъде скъпо.
9
Не е посочен 20.01.2014|16:21
Интересни места, може и на някоя поляна.
8
Не е посочен 20.01.2014|16:04
Особено като се има предвид, че трябва да платиш и билетите на гостите. Но иначе идеята е разкошна.
7
Не е посочен 20.01.2014|15:58
Страхотни предложения наистина, но и също толкова скъпички.
6
Не е посочен 20.01.2014|15:47
мои приятели се ожениха на лодка, беше супер! :)
5
Не е посочен 20.01.2014|15:36
идеите са много интересни и много добри, но в България сякаш не сме ги достигнали още,при нас ресторанта да се наядем и тва е :)
4
Не е посочен 20.01.2014|14:35
Някъде в близост до море също би било яко
3
Не е посочен 20.01.2014|14:28
Аз бих се омъжила насред някаква красива гора и бих искала атмосферата да напомня царството на елфите във "Властелина" - Ломидол.
2
Не е посочен 20.01.2014|14:26
На глетчер ми допада като идея
1
Не е посочен 20.01.2014|13:51
Всички предложения са повече от страннни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay