6 причини да пътувате след раздяла

Да избягаме далече

6 причини да пътувате след раздяла

Колкото и да е неприятно, се случва да се разделим с гаджето си. Да, кофти ни е няколко дни, не ни се яде, още по-малко ни се излиза с приятелки, които да ни утешават. Има едно нещо, обаче, което е хубаво да направим, защото то ще ни помогне много. И това е пътуването! Ето и причините, поради които всяка жена, която е останала без приятел поради една или друга причина, е хубаво да си стегне куфарите за пътешествие веднага.

Заети сте с нещо - Ако сте пъутували, то знаете, че избирането на дестинация, хубав хотел и правенето на план за самия престой не е толкова лесна работа. По този начин ще бъде заето цялото Ви внимание и няма да Ви остане време да мислите за бившия си.

Вие имате план! - Да, за разлика от всички жени, които се чудят какво ще правят сега, когато няма с кого да се гушкат, то Вие отлично ще знаете накъде ще поемете и то буквално!

Нужна Ви е промяна - Новите места, които ще посетите и опознаете, ще Ви откъснат от случващото се. Ще се заредите с много положителни емоции и впечатления. Ако отидете в друга държава, ще имате възможността да се докоснете до нейната различна култура. Имате нужда от това!

Ще се запознаете с много хора -  Това ще Ви откъсне от мислите за бившия любим. В крайна сметка, какво толкова? Радвайте се на живота и на цветността му!

Ще си починете активно - Вече нямате с кого да се съобразявате, да мислите какво да правите по време на ваканцията, дали на него ще му допадне и да съобразявате всичките си планове с мъж. Сега сте свободен човек, който може да прави, каквото пожелае! Колко хубаво било да си сам!

Колкото по-далече, толкова по-добре - Ако сте в града, в който живее и той, то вероятността да се видите е по-голяма. А точно в първите седмици след раздялата това не Ви е нужно. Заминете някъде, където ще сте сигурни, че няма да го срещнете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay