Капаните на all inclusive почивката

Има някои неща, които трябва да знаете преди да направите своята резервация

Капаните на all inclusive почивката

Изгодни предложения за all inclusive почивки през лятото дебнат отвсякъде. И тъй като именно сега е сезонът на резервациите, решихме да ви помогнем малко при избора. С помощта на колегите от Peika.bg ще ви дадем няколко полезни насоки по темата.

Чуждото мнение е важно
Преди да резервирате, потърсете мнения на други хора, които вече са били във вашия хотел. Може да се окаже, че обещаните допълнителни закуски са не особено задоволителни. Все пак никой не би искал да плаща за неограничена консумация на некачествена храна.

Предвидете бакшиш
В зависимост от дестинацията, работещите в комплекса може да очакват бакшиш. Проверете дали all inclusive пакетът включва бакшиши. Дори и да включва обаче, някои служители пак може да очакват бакшиш - барманът, пиколото, камериерките... Обмислете предварително как ще действате в такива случаи, за да не изпадате в странни ситуации.

Пазете фигурата си
Вече сте резервирали all inclusive почивката си и очаквате с нетърпение да се изтегнете в шезлонга и да пиете плодови коктейли, да си хапвате сочно месо, вкусни сладкиши и всякакви други кулинарни изкушения, които са пред вас в неограничени количества. Все пак внимавайте с консумацията на храни и напитки. Според статистиката 47% от почиващите качват между 2 и 6 кг по време на ваканцията си. Консумирайте умерено, за да се върнете у дома само с хубави впечатления, а не и с някой и друг килограм отгоре.

Повече за видовете All inclusive почивки, както и за приготвените малки капани от туроператорите, прочетете в Peika.bg!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.03.2013|12:58
хах :) надаи ако съм платила за ол инклузив и съм се отдала на мечтана почивка, ще мисля за килограми,:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay