Пътят към короната минава през мола

Финалистките в най-красивия конкурс зарадваха на живо почитателите си

Конкурсът "Мис България" се провежда от години, но за пръв път през 2011 той бе представен в риалити формат. Тази година зрителите отново имат възможност да проследят на живо оспорваната надпревара за короната, а мястото е ефирът на TV7.

За да се доберат до бленуваната титла, красавиците трябва да се справят с не едно и две изпитания, да демонстрират различни свои умения, но и да докажат нещо много важно - че са състрадателни и готови на саможертва. Защото благотворителността е сред най-важните дела на бъдещата Мис, а за нея трябва добро сърце.

Тази събота претендентките за короната се срещнаха на живо със своите почитатели. Посетителите на The Mall имаха възможност да се запознаят с момичетата, както и да се насладят на красиво модно шоу. Габриела Василева, Милена Борисова, Александра Михайловска, Паула Коленцова, Краси Гешева, Виктория Фазлийска, Натали Воденичарова, Ясмина Халаф, Петя Илиева, Мими Желева, Мартина Козлова, Радостина Турлакова и Ина Манчева представиха модели на различни модни марки, а водещи на ревюто бяха Наско Михайлов, актьорът Борис Видолов и Мис България 2011 Ваня Пенева.

Момичетата бяха като красив подарък за втория рожден ден на търговския център, а заедно с него, личен празник имаше и една от претендентките - Мартина Козлова.

Финалът на шоуто е съвсем близо. На 28 април, от 20:00 часа, ще стане ясно коя е новата Мис България. Дотогава зрителите могат да гласуват за своята фаворитка, а накрая избраницата на публиката ще има един глас повече, който ще е равен на глас на член на журито. Освен това, красавицата ще бъде наградена и с изящно бижу от Altinbas Jewellery.
Пътят към короната минава през мола
Пътят към короната е почти към своя край. Коя, според вас, е достойна да бъде отличена с титлата за най-красива българка?

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 24.04.2012|10:22
има добри попадения
6
Не е посочен 24.04.2012|09:50
ето,тук се усмихнати и се чувстват в свои води!до сега никка не изглеждаха на място!
5
Не е посочен 23.04.2012|17:43
хахаха досега само ги мъчиха с тия музеи и културни мероприятия :)
4
Не е посочен 23.04.2012|17:19
Най-накрая ги показахте в истинската им среда - молската. Къде ги измъчвахте с тия домове и комуни...
3
Не е посочен 23.04.2012|17:11
Май не успях да каресам никоя от девойките...
2
Не е посочен 23.04.2012|16:39
Да, има нещо такова, но аз това предаване, ако мога така да го нарека, съм го гледала само веднъж. Малко ми е странно, че така го разтъкават, но може и за добро да е, може би по този начин начин наистина ще се избере най-достойната миска.
1
Не е посочен 23.04.2012|16:32
този път има прозрачност
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay