Бъдещи миски с добро сърце

Претендентките за короната се погрижиха за четириногите в приют

Мис България не може да стане коя да е красавица. Освен с красиво лице и сексапилно тяло, тя трябва да бъде с добро сърце и перфектни обноски. Ето защо тазгодишните претендентки за короната на Мис България 2012 участват в различни каузи, чрез които показват на какво са готови, за да помагат на нуждаещите се и занапред.

Една от каузите, която претендентките за короната на Мис България 2012 прегърнаха от все сърце, е грижата за бездомните кучета в най-големия общински приют в село Долни Богров, стопанисван от фондация Animal Rescue Sofia. "Осинови! Подари 4 лапи живот!” е кампания, подета от първата подгласничка на Мис България 2011 - Деница Стоянова, както и от футболиста от националния отбор - Михаил Александров.

Деница Стоянова от години участва в каузи, свързани с подобряване на грижите към кучетата. С тази мисия тя създава приемственост от миналогодишния конкурс и се опитва да въведе момичетата в дейностите на една истинска Мис България.

Кандидатките в "Пътят към короната 2” се изправиха пред поредното си предизвикателство, ставайки доброволци за един ден в приюта за бездомни кучета в Долни Богров. Те чистиха помещенията, къпаха, хранеха и полагаха истински грижи за четириногите.

Приютът предлага възможност за осиновяване на кученца, лечение, както и за кастрация не само на кучетата от приюта, но и на домашни любимци. Красавиците се запознаха с актуалните проблеми, стоящи пред обществото, свързани с липсата на грижа към животните и в частност - кучетата.

Тази мисия е втора подред за участничките в най-престижния конкурс за красота у нас. В последните два епизода на риалитито "Пътят към короната 2” беше обърнато внимание на проблема с наркозависимостта сред българските граждани.

Тази събота в коментарното студио зрителите ще станат свидетели на интересен дебат. Евгени Минчев, Галина Чолакова от сп. Story и "учителката” на кандидатките по етикет Мария Касимова ще си говорят относно етиката в общуването. Те ще обяснят колко са важни обноските, доколко са възпитани съвременните българи, кога правим неволни грешки при комуникацията с останалите и други теми, отнасящи се до отношенията между хората.

По темата за проблема с бездомните кучета пък ще вземат участие Астор, който се слави с голямата си любов към домашните любимци и Деница Стоянова. Двамата ще разкажат своите впечатления от личен опит защо трябва хората да се грижат и да обичат за животните.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 10.02.2014|15:33
красиви са всичките
4
Не е посочен 07.04.2012|11:05
Никъде не се споменава, че миската тряя да е умна. И това е добре, 'щото иначе нямаше да си имаме конкурс :(
3
Не е посочен 06.04.2012|18:52
аз направо се разтапям :)))
2
Не е посочен 06.04.2012|18:11
Нека се учат момичетата, че милосърдието и добрината са най-хубавите човешки качества и правят живота по-щастлив.
1
Не е посочен 06.04.2012|17:39
Няма нищо по-прекрасно на този свят от красива жена с добро сърце, а когато са повече и събрани на куп, направо ми се сгрява душата.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay