Външният ти вид преди и сега - какво мисли той

Мъжките разбирания за "пълното" ти минало

Външният ти вид преди и сега - какво мисли той

Винаги съм смятала, че момичетата, които ядат торта за закуска, хамбургер за обяд и пържени картофи за вечеря, но за сметка на това тежат по-малко от мен, са някакви извънземни. Пълна несправедливост...

 

Ново изследване, публикувано във вестник Daily Telegraph обаче, носи доза успокоение на всички "неизвънземни", които с труд и мотивация се опитват да влязат във форма.

 

Д-р Джейсън Халфорд и екипът му констатирали, че мъжете намират за по-сексапилни онези жени, които са били по-пълни в миналото, но са успели да отслабнат. Причината: подсъзнателно ги смятат за по-приятелски настроени и по-стабилни в емоционално отношение, отколкото естествено слабите дами.

 

За да заключат това, екипът на д-р Халфорд представил на 106 млади мъже и на 96
жени снимка на привлекателни дами и тяхната биография. Те били идентични, с изключение на начина, по който са контролирали теглото си. Половината от тях били бивши 90-килограмови дами, успели да променят теглото си до днешна дата.

 

Резултатите показали, че мъжете, участвали в експеримента, намират дамите, които са били пълни, за много по-симпатични и виждат по-големи шансове да им бъдат сексуални партньори.

 

 

13 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.06.2011|11:49
Когато една жена е била пълничка преди години и е успяла да отслабне, това показва, колко силна воля има, упорита е и реши ли си нещо, е в състояние да го изпълни. Може би това повече се харесва на мъжете. Те харесват силните жени, а не тези, които само хленчат и чакат някой друг да им дава път в живота. Имам много такива приятели и наистина се радват, когато успеем да променим живота си по-такъв начин.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay