Да разбираме правилно неговите послания. Не е лесно...

Любовно-тълковен речник

Да разбираме правилно неговите послания. Не е лесно...

Погледи, усмивки, докосвания, разговори. Най-вече разговори – понякога разбрани, но в повечето случаи не съвсем. Със сигурност знаеш за какво говорим. Колкото и симпатичен, приказен и чаровен да е той, понякога просто това, което излиза от устата му, остава неразбрано за теб. В помощ идваме ние, за да запомниш добре превода на някои често използвани мъжки изречения, които всъщност издават тайните му мисли.

 

Той казва: Някой път трябва да излезем.

А всъщност иска да те покани на среща, но го възпира един нормален човешки страх. За да избегне евентуално отхвърляне, мъжът срещу теб просто загатва за желанията си. Така, ако не ти е симпатичен, думичката НЕ няма да накърни толкова много егото му.

 

Той казва: Наистина ми харесва чантата ти.

Да бе да, дори стилът ти да му се харесва, той всъщност говори за самата теб. Няма как да ти каже в прав текст "Толкова си секси, желая да съм с теб.'', все пак ще го помислиш за поредния глупак, дръзнал да те подмами в леглото си. Но това определено не трябва да те отблъсква – ако и ти си падаш по въпросния мъж, това е един добър знак.


Той казва: Не си падам по всички тези любовни неща.

Превод: "Не може ли просто да продължим със секса, не желая да се обвързвам." Да, точно така. На сегашният ти любовник мисълта да има връзка е последна в списъка "Неща, които да свърша докато навърша 40."

 

Той казва: Прекалено добра си за мен, не те заслужавам.

Или по-точно – не искам да те нараня, защото късам с теб. Както всички знаем, ако мъжете трябваше да си изкарват хляба с емоционални приказки и откровения – е, те щяха да фалират. Затова просто продължи напред, без излишни мрачни мисли и 1кг погълнат сладолед.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay