Идеалният мъж е висок, синеок и мускулест

Идеалният мъж е висок, синеок и мускулест

Идеалният мъж е висок, синеок и мускулест

Съвършеният приятел е висок, синеок, мускулест и с космати гърди, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено сред 3000 жени на възраст между 18 и 45 години.

 

В представите на дамите идеалният мъж освен това е гладко избръснат, с къса тъмна коса, има стегнати задни части и добре поддържано тяло. Мечтаният партньор освен това трябва да е умен, образован и с добре платена работа.

 

90% от участничките в допитването са споделили, че искат мъжът да печели повече от тях. Внушителните 94% от дамите желаят партньорът им да е чувствителен. Около 5% от жените оценяват доброто чувство за хумор на мъжа до себе си.

 

Данните от проучването показват още, че според представителките на нежния пол идеалният приятел трябва да предпочита бирата пред виното и да обича да ходи на пазар с тях.

 

"Жените знаят какво искат, когато става въпрос за съвършения партньор. Той трябва да има добър външен вид, да е амбициозен и да има пари, но същевременно да проявява и нежната си страна. С оглед на тези високи изисквания не е изненада, че само половината от участничките в допитването наистина вярват в съществуването на идеалния мъж", казва Никол Клоус от сайта UKDating.com.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay