Стига толкова виртуални разговори, време е за истински емоции

Ако ти е писнало да пишеш - говори!

Стига толкова виртуални разговори, време е за истински емоции

Наскоро си се запознала с привидно страхотен човек - с чувство за хумор, широка усмивка и неустоим чар. А черешката на тортата - той е необвързан. Запознанството ви се е осъществило съвсем случайно, посредством общи приятели или общо любимо заведение, и още в началото си е проличало, че продължението наречено "първа среща" тепърва предстои. Но вече е минала седмица, а единственото, което си получила от този симпатяга е онлайн усмивки и виртуални разговори в късните часове на нощта.

 

Чудиш се дали това не е някакъв нов тип среща, спестяваща време и емоции? Или може би романтиката е отдавна забравена дума, заменена с небезизвестната социална мрежа Facebook. Знаем, че и ти, като всяко копнеещо за любов момиче, се нуждаеш от съвети – за увереност, правилни действия и спасено от разбиване сърце. Възможните отговори на въпроса защо все още не те е поканил на истинска среща са няколко, а ти сама трябва да прецениш кой от тях е най-вероятният за новия обект на желанията ти.

 

Може би е прекалено стеснителен. Колкото и нереално или някак детински да звучи, това е една възможна опция. Има мъже, който нямат тази нужна мъжка увереност, за да направят първата крачка. Те или се страхуват от отхвърляне, или нямат никакъв опит в областта. Ако твоят избраник е от тези стеснителни създания, то тогава не го вини. Вземи се в ръце и ти първа постави началото на любовния роман, като го попиташ кога е свободен за едно питие. За да бъде срещата още по-вълнуваща може да се вдъхновиш от някои наши идеи.

 

Възможно е да е на друг етап в личния си живот. Ако скоро е претърпял тежка раздяла или просто обича да се забавлява без сериозни намерения, то тогава само можеш да си благодарна. Да, точно така. Радвай се, че не те е оплел в любовния си капан, като след това безмилостно те изостави. Разбира се, има и трети вариант - когато и ти решиш просто да се позабавлявате заедно, без последвало развитие.

 

Един от най-неприятните сценарии: той просто не си пада по теб. Колкото и омаян да е изглеждал в деня, в който сте се запознали, може тази тръпка да е отминала. Точно обяснение за този ужасен финал на дори нестартиралия ви любовен филм няма. Опитай се да приемеш факта, че това е просто една от възможностите, като се постараеш да разгадаеш мистерията на единствения ви вид контактуване – виртуалното.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay