Дъщерите на Брус Уилис знаят как да се справят с тормоза

Щерките на Брус Уилис- калени момичета

Не си правете шеги с дъщерите на Брус Уилис! Това е посланието, което актьорът отправя, когато става въпрос за неговите момичета- Румър на 22 год., Скаут на 19 год. и най-малката Талула на 16 год.

 

Актьорът, за който няма невъзможни неща, разказа за съветите, които дава на дъщерите си относно справянето с тормоза и лошото отношение на околните.

 

„Научил съм ги, когато например видят някой млад човек да се блъска на игрището да отидат и да изкрещят в лицето му, че да си жесток не е хубаво“, сподели актьорът на премиерата на най-новия си филм „Red” в Англия.

 

Брус, който е на 55 год. заяви още, че не се притеснява да играе труден човек, когато е необходимо.

 

Пред британска телевизия той се пошегува, че би убил всеки, който си позволи да нарани децата му и добави, че те са тези, които го карат да се чувства млад, въпреки че често се шегуват с възрастта му. Момичетата, чиято майка е актрисата Деми Мур, обичат да дразнят баща си и на темата за плешивостта му.

 

„Обичат да си играят с косата ми, а в такива моменти им припомням , че се чувствам щастливец, че нямам много такава. В противен случай щеше да ми отнема доста време да си оправям прическата.“, разказва през смях „умиращият трудно“.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay