50 Cent ще направи документален филм за обвиненията към рапъра Diddy

50 Cent ще направи документален филм за обвиненията към рапъра Diddy

Документалният филм на 50 Cent, описващ случая на насилие на Шон Комбс, официално е влязъл в продукция за Netflix.

В сряда, 25 септември, представител на рапъра, чието истинско име е Къртис Джаксън, потвърди новината пред Variety.

"Това е история със значително човешко въздействие. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само заглавията или клиповете, гледани досега. Ние оставаме непоколебими в нашия ангажимент да дадем глас на безгласните и да представим автентични и нюансирани перспективи. Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, ние призоваваме всички да помнят, че историята на Шон Комбс не е пълната история на хип-хопа и неговата култура. Ние се стремим да гарантираме, че отделните действия няма да засенчат по-широкия принос на културата", казват 50 Cent и режисьорът Александрия Степълтън в изявление.

Според PEOPLE, Netflix е поръчал проекта по-рано тази година и все още не е определена премиерна дата.

50 Cent за първи път обяви, че G-Unit ще продуцира документалните сериали в началото на декември, в който момент Диди беше съден от четири различни жени, като се започне с бившата му приятелка Каси Вентура, чието дело отвори шлюзовете срещу него. По това време 50 Cent сподели клип в X, който показва рапъра на Bad Boy Records Марк Къри, който твърди, че Диди е сипвал субстанции в бутилки шампанско на партитата си, преди жените да пият от тях. Приходите от документалния филм, каза рапърът-продуцент, ще бъдат използвани за подпомагане на жертви на сексуално насилие.

50 Cent никога не се е свенил да изрази неодобрението си към Диди. В своята история за корицата на Hollywood Reporter, публикувана на 31 юли, 50 Cent разкри защо никога не е посещавал партитата на Диди в центъра на текущо федерално разследване.

"Бях много гласовит, че не ходя на партита на Puffy и не правя подобни глупости. Стоя далеч от тези глупости от години. Това е просто неудобна енергия, свързана с него", споделя 50 Cent.

Само миналата седмица Диди беше арестуван в Ню Йорк и обвинен по три обвинения: заговор за рекет; сексуален трафик чрез сила, измама или принуда и транспорт за извършване на проституция. Той не се призна за виновен, но остава в ареста, тъй като му беше отказана гаранция при изслушването му по обжалване.

Диди също е засегнат от още няколко дела. През февруари бившият му служител Родни "Лил Род" Джоунс твърди, че Диди е направил нежелани сексуални аванси и го е принудил да наеме и да влезе в отношения със секс работници през 2023 г.

Самият Джоунс по-късно беше споменат в съдебно дело през април, в което Грейс О'Маркей твърди че докато работел като стюард на яхта, синът на Диди Кристиан "Кинг" Комбс, go принудил да му прави орален секс и че Диди платил на капитана на яхтата да пази въпроса в тайна.

През май моделът Кристъл Маккини твърди, че Диди я е дрогирал и насилвал сексуално през 2003 г., а по-рано този месец бившата певица от Danity Kane Доун Ричард съди Диди за словесно насилие, нападение, сексуално насилие и умишлено причиняване на емоционален стрес, според Variety.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay