6 неща, които не знаете за Сандра Бълок

58-годишната актриса е известна по целия свят, но има някои неща, които дори най-големите ѝ фенове може би не знаят за нея. Сандра Бълок, подобно на всеки друг човек, има своите възходи и падения в живота си и тези преживявания са я превърнали във възхитителната жена, която е.

Ето 6 неща, които вероятно не знаете за Бълок:

1. Била е барманка

Преди да стане суперзвезда, изкарваща милиони и да спечели Оскар, Сандра Бълок е работила като барманка. Тя практикува тази професия, за да се издържа в самото начало на кариерата си. 

2. Танцувала е балет и е била мажоретка

В интервю Бълок разкрива, че е била мажоретка в гимназията. Въпреки че не била много наясно с правилата на баскетбола, тя подкрепяла отбора. Танцувала е и балет като дете.

3. Владее немски език

Забавен факт: Майката на Сандра Бълок е била учителка по немски език и оперна певица. Родителите ѝ дори се оженили в Германия. Въпреки че Бълок е родена във Вашингтон, окръг Колумбия, тя е израснала, говорейки немски. В момента владее немски език перфектно.

4. Тя е сериозна бизнесдама

Бълок е жената зад продуцентската компания Fortis Films. Тя я основава в края на 90-те години на миналия век и компанията продуцира известни филми като Hope Floats, Practical Magic, Miss Congeniality, All About Steve и последния, The Lost City. Интересно е да се отбележи, че тя също е участвала във всички тях.

Тя управлява и успешен ресторант в Остин, Тексас, наречен Walton’s Fancy & Staple. 

5. Децата ѝ са приоритет номер 1

Сандра Бълок обяви, че си взима почивка от актьорството, за да прекара време с децата си. Тя има син Луис и дъщеря Лайла. И двамата са осиновени и Бълок ги отглежда като самотен родител.

6. Обича да помага

Известно е, че тя е една от първите знаменитости, направили щедри дарения, без да го обявяват публично, независимо дали в отговор на природно бедствие или в подкрепа на хора в нужда. През последните години нейните дарения са надхвърлили 5 милиона долара, доколкото е известно.

Кой е любимият ви филм на Сандра Бълок?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay