STANI и Verry представят горещия летен хит „Reggaeton да зазвучи“

„Reggaeton да зазвучи“ ни обещава слънчево лято, море и много горещи емоции

STANI  и Verry представят горещия летен хит „Reggaeton да зазвучи“

Българският продуцент STANI представя най-новата си песен, озаглавена "Reggaeton да зазвучи", която е в изпълнение на певицата Verry. За младата изпълнителка това е дебют на българската сцена. Лятното регетон парче вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на сезона.

STANI  и Verry представят горещия летен хит „Reggaeton да зазвучи“

STANI и Verry се запознават в България, след като и двамата са живяли в чужбина дълго време. Благодарение на любовта си към музиката намират много бързо общ език и започват да работят заедно по различни проекти. Работата по първия им съвместен проект "Reggaeton да зазвучи" продължава няколко месеца.  

"През април планирахме да заснемем много свежо и лятно видео в Гърция. За съжаление заради обявеното извънредно положение плановете ни се промениха. Решихме да зарадваме българската публика с официално лирик видео, с желанието да им подарим хубава емоция", споделят изпълнителите.

"Reggaeton да зазвучи" е по музика и текст на Verry и аранжимент на STANI, а режисьор на лирик видеото е Reezy Rane.

STANI  и Verry представят горещия летен хит „Reggaeton да зазвучи“

STANI е музикален продуцент на електронна денс музика, като от няколко месеца активно работи в България и търси млади таланти. През 2014г. представя в България проекта "Rhythm Makes You Higher", заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. Във видеото на  "Rhythm Makes You Higher" участват ТВ водещата Константина Живова, балет "NOVA", 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор на видеото е Мартин Макариев. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. През 2018г. представя официалния саундрак към филма "Привличане", който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтракът STANI "привлича" американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година  STANI представи официалния саундтрак към филма "Диви и Щастливи" с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay