Адел: "Бях алкохоличка допреди 3 месеца"

Адел сподели пред своите фенове за трезвеността си. По време на едно от изпълненията в нейната резиденция във Вегас в Колизеума на Caesars Palace в събота, 35-годишната певица разкри, че е била алкохолик през 20-те си години.

"Спрях да пия преди около три месеца и половина. Това е скучно. Искам да кажа, че буквално бях граничен алкохолик през доста голяма част от моите 20 години, но ми липсваше толкова много,” каза тя на публиката миналата вечер, добавяйки, "Така че се насладете на киселото си уиски. Много, много ревнувам.”

Носителката на Грами също така разкри как алкохолът винаги я е очаровал поради влиянието си върху семейната динамика.

Тя също така сподели как пиенето я прави уязвима към безмилостния медиен контрол, което се отразява на здравия ѝ разум, тъй като те безмилостно я критикуват. 

 "Те се спускат, и се спускат, и се спускат върху теб, което те подлудява по дяволите", обяснява тя.

В интервю с Опра Уинфри миналата година изпълнителката разкри, че е решила да спре да пие след смъртта на отчуждения си баща през май 2021 г. "Това е един страхотен начин наистина да опознаеш себе си е просто да пиеш вода и да си трезвен", каза тя.

По-рано тази година певицата разкри пред публика в Лас Вегас, че е изпила "четири бутилки вино" преди 11 сутринта, докато е била в изолация поради COVID-19.




 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay