Анджелина Джоли: "Физическото насилие на Пит започна много преди инцидента в самолета през 2016 г."

Според документи, получени от Page Six, Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие от страна на бившия ѝ съпруг Брад Пит към нея е "започнало доста преди" инцидента със самолета през 2016 г., който доведе до нейното подаване на молба за развод.

В четвъртък правният екип на актрисата направи бомбени твърдения в опит да пусне съобщения, които да докажат, че звездата от "Боен клуб" отказва да позволи на бившата си съпруга да продаде частта си от тяхната френска винарна Chateau Miraval, освен ако тя не подпише "обременително" и "разширително" NDA.

"Въпреки че историята на Пит с физическото насилие над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбелязва първия път, когато той обръща физическото си насилие и върху децата. След това Джоли веднага го напусна", се казва в документа.

Според документацията, Пит ще покрие "лично неправомерно поведение, независимо дали е свързано с Miraval или не", в опит да я попречи да говори за предполагаемото му насилие.

Адвокатите на Джоли също така твърдят, че Пит е искал тя да "се обвърже договорно" с мълчание, след като той откри през 2021 г., че тя е представила запечатано досие, състоящо се от "имейли, резюмета на очакваните свидетелски показания на семейството и други доказателства", за да помогне за разрешаването на спора им за попечителство над детето .

По това време Пит се съгласи да закупи акциите на Джоли от френската винарна, но се твърди, че се е отказал, тъй като се страхувал, че запечатаните документи на бившия му "в крайна сметка могат да станат публични", продължават документите.

"Г-н. Пит отказа да купи интереса на г-жа Джоли, когато тя нямаше да бъде накарана да мълчи от неговото NDA,” заявява адвокатът на актрисата Пол Мърфи в изявление за Page Six.

"Като отказа да купи нейния интерес, но след това я съди, г-н Пит постави директно под въпрос защо това NDA беше толкова важно за него и какво се надяваше да погребе злоупотребата му с г-жа Джоли и тяхното семейство", продължава той, като се позовава на Делото на Пит от 2022 г. срещу Джоли за продажба на нейните дялове от винарната на друга страна.

Заявлението от четвъртък също така твърди, че Джоли "никога не е повдигала обвинения" срещу своя "г-н Смит”, защото "вярвала, че най-добрият начин е Пит да поеме отговорност и да помогне на семейството да се възстанови от посттравматичния стрес, който той причинл”.

Въпреки това, източник, запознат с актьора, казва пред Page Six, че Джоли "непрекъснато се опитва да отвлече вниманието от съдебните загуби, като предлага неуместна или неточна информация" в по-нататъшни съдебни дела.

"Има модел, че всеки път, когато загуби, тя продължава да се връща към това... тук няма нищо ново", добави вътрешният човек.

Според документи, получени преди това от Page Six през юни 2023 г., Пит твърди, че неговата "отмъстителна" бивша съпруга  е продала акциите си от Château Miraval въпреки волята му, след като той е получил съвместно попечителство  над шестте им деца, въпреки че решението по-късно е отменено.

В подаването също така се твърди, че Джоли е тази, която е представила "още по-широко" NDA споразумение, докато екипът на Пит е представил "стандартно" NDA, предназначено единствено за "предназначение да защити бизнеса".

"Клаузата също така изясни, че няма да има ограничение върху способността на Джоли да говори във връзка с развода на Пит и Джоли или процедурите за попечителство", се казва в документите.

"Той изрично предвиждаше: Този ангажимент обаче не ограничава способността на която и да е страна да предявява искове, документи или свидетелства във всяко съдебно производство."

Бившата двойка акупува заедно Château Miraval през 2008 г. Имотът служи като лозе, известно със своето награждавано пенливо вино розе. Освен за лозето си, Джоли и Пит се борят и за попечителството над децата си.

Дуетът, който се ожени през 2014 г., има общи деца Мадокс, 22, Пакс, 20, Захара, 19, Шайло, 17 и близнаците Вивиен и Нокс, 15.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay