Анита за Рачков: "Други мъже не ме интересуват“

Анита за Рачков: "Други мъже не ме интересуват“

Бившата приятел на Димитър Рачков, Анита, разкри, че вече не следи кариерата му и не поддържа контакт с него. В интервю тя сподели: "Не гледам Рачков, той е затворена глава за мен. Аз съм омъжена жена и други мъже не ме интересуват."

Анита, която сега е съпруга на американския бизнесмен Никълъс Стемпер, поясни, че няма никакви семейни проблеми, противоречащи на медийните спекулации. Що се отнася до слуховете, че ѝ е била отказана американска виза, тя обясни: "Подадохме документи със съпруга ми Никълъс Стемпер за САЩ. Визата не се дава просто така; трябва да изчакате и аз съм наясно с това."

Тя категорично отрече твърденията, че има криминално минало или някакви проблеми с парите, които биха могли да повлияят на решението за издаване на виза. "Нищо незаконно не съм правила; чиста съм пред съвестта си", увери тя.

Анита даде пример с известния модел Цеци Красимирова, която не успя да получи виза за Съединените щати и в крайна сметка се разведе със съпруга си, също американец. "Нейната ситуация беше различна; тя имаше криминално досие. Моята не е такава", подчерта тя.

В момента Анита управлява бизнеса на съпруга си и активно участва в неговите начинания. "Знам какво правя и мога да се справя с всичко. Не разчитам единствено на съпруга си за финансова подкрепа", заяви тя с усмивка.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay