DiVino.Taste разкрива тайните зад един от символите на Италия. Андреа Дал Чин е сред гостуващите лектори на форума и ще разясни на българските си колеги как се произвежда традиционното Амароне и какво представлява "апасименто".
След лекцията присъстващите ще имат възможност да дегустират три вина: Masianco 2010, Campofiorin 2007 и гъстата магия Costasera Amarone 2007.
Андреа Дал Чин е дипломиран специалист по лозарство и енология от Istituto Enologico of Conegliano Veneto. Той е заемал поста "мениджър производство" в много италиански и чужди компании, а от 2002 до сега ръководи енологичния сектор в Masi Agricola.
За да присъствате на лекцията на Андреа Дал Чин Апасименто е достатъчно да имате билет за изложбената част или да сте участник в някой от майсторските класове от програмата на DiVino.Taste.
0 | 1 |