Безчувствена: Антония Петрова нарече паник атаките кифленска лиготия

Безчувствена: Антония Петрова нарече паник атаките кифленска лиготия

Антония Петрова-Батинкова отново предизвика възмущение сред потребителите заради абсурдните си твърдения. Този път тя обиди повече от 20% от българите и над 30% от хората по света, като нарече паник атаките "кифленска болест" и "лиготия".

Когато нейните последователи попитаха дали някога е преживявала панически атаки, тя отговори грубо и презрително. Според мис България 2009 историята с паник атаките е напълно несериозна и тя лично ги намира за безсмислени. Тя вярва, че е здраво стъпила на земята и организирана личност, която рядко изпитва безпокойство. Нелепото сравнение, което направи, беше, че хората, които получават панически атаки, търсят внимание, точно както правят малките деца.

Изявлението на Петрова несъмнено обиди хиляди хора, които се борят с този сериозен психически проблем от години. Паник атаките са задълбочено изследвани и научно доказани като истински от експерти. Установено е, че се причиняват от объркване в лимбичната система на мозъка и изобщо не са безобидни, нито са просто търсене на внимание.

Много известни личности са говорили открито за трудностите, които изпитват при справяне с паник атаките. Сред тях са Дженифър Лопес, Адел, Опра Уинфри, Дженифър Лорънс, Джони Деп и Катрин Зита-Джоунс. Въпреки това, Антония Петрова изглежда смята всички тях за "кифли".

Някои от нейните последователи се опитаха да защитят Петрова, като казаха, че това, че не е имала панически атаки, не означава, че са лиготия. Въпреки това мнозинството бяха ядосани от нейното невежество и безчувствено отношение към проблема.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay