Бившата на Рачков се развежда само два месеца след сватбата

Бившата на Рачков се развежда само два месеца след сватбата

Само два месеца след пищната си сватба, бившaта партньорка на Димитър Рачков, Анита Димитрова, сега Стемпер, е изправена пред слухове за предстоящ развод. Въпреки че двойката изглеждаше силно влюбена по време на грандиозната церемония, близки източници твърдят, че Анита скоро ще върне моминското си име поради проблеми с визата в Съединените щати.

Преди сватбата Анита разкри плановете си да живее отделно от Ник за неопределено време поради липсата си на щатска виза. Тъй като двойката планираше да прекарва времето си заедно на различни места по света, те решиха да се редуват в посещенията си, докато Анита чакаше издаване на виза като съпруга на Ник. Това обаче може да се окаже предизвикателство, тъй като американските власти станаха по-строги при разглеждането на заявления за визи, което доведе до разбиването на много връзки.

Топ моделът Цеци Красимирова преживя подобна ситуация с бившия си съпруг Майк Струмейтис. След пет години брак Цеци разкри, че е получила множество откази за виза, което значително е повлияло на връзката им. Разминаващите се графици и редките срещи в крайна сметка доведоха до раздялата им.

По всичко личи, че бракът между Анита и Ник Стемпер също е изправен пред значителни трудности. "Бракът им не е особено стабилен, не само заради проблемите с визата. Те се ожениха твърде бързо, след като се срещнаха, и никога не са живели заедно. Подобни взаимоотношения рядко издържат", споделят източници, близки до двойката.

С напредването на възрастта и опитът хората често осъзнават, че ключът към успешната връзка е да се вземат обмислени решения, като например да се осигури здрава основа, преди да се направи сериозен ангажимент. В случая на Анита и Ник прибързаният им брак без достатъчно време за опознаване и съвместно съжителство може да се окаже рецепта за бедствие. Докато двойката се бори с тези предизвикателства, само времето ще покаже дали любовта им ще устои или ще се превърне в поредната статистика за краткотрайните връзки.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay