Бритни Спиърс е загубила девствеността си години преди връзката с Джъстин Тимбърлейк?

Бритни Спиърс е загубила девствеността си години преди връзката с Джъстин Тимбърлейк?
Canva

Две десетилетия след като каза, че е загубила девствеността си с Джъстин Тимбърлейк, Спиърс признава, че е правила секс в гимназията - години преди да започне да се вижда с него.

Изпълнителката на "Gimme More" пише в предстоящите си мемоари "The Woman in Me", че е спала с най-добрия приятел на брат си, когато е била започвала гимназия, а той е завършвал, съобщи Us Weekly в четвъртък.

Тя не споменава тийнейджърската си връзка в дългоочакваната книга, която излиза в магазините на 24 октомври, но по това време се среща с мъж на име Доналд "Рег" Джоунс . Признанието е зашеметяващ обрат, тъй като 41-годишната Спиърс заявява през 2003 г., че е правила секс само с "един човек през целия си живот".

"Връзката ми с Джъстин беше две години. И мислех, че той е човекът. Но сгреших", казва тя пред списание W тогава.

Поп звездите се разделиха доста шумно и скандално през 2002 г. и впоследствие се обвиниха взаимно в изневяра.

В мемоарите си Спиърс потвърждава отдавнашните слухове, че се е "свалила" с хореографа си Уейд Робсън в бар. ТВсе пак твърди, че иначе е била "лоялна" към Тимбърлейк, за когото твърди, че я е изоставил няколко пъти по време на  тригодишния им романс. 42-годишният изпълнител на "Cry Me a River" не е отговорил публично на новите обвинения на бившата си, въпреки че той признва пред Уолтърс през 2002 г., че нито един от двамата не е "перфектен".

Спиърс също така разкрива, че е направила аборт през 2000 г., но е прекратила "изненадващата" бременност, защото Тимбърлейк "определено не е бил щастлив" и "не е искал да става баща". Преди публикуването на скандалните откъси, източници казват ексклузивно пред Page Six, че членът на певецът е бил "загрижен" за това какво ще разкрие Спиърс от времето им заедно.

"Това го разяжда", нказва анонимен източник пред медията, въпреки че друг настоява, че "Жената в мен" не е трябва да се приема насеризно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay