Бритни Спиърс качи провокативни кадри в Instagram след раздялата със Сам Асгари

Бритни Спиърс качи провокативни кадри в Instagram след раздялата със Сам Асгари
Instagram

Бритни Спиърс сподели предизвикателно видео, на което се върти топлес в леглото само няколко дни след като нейният съпруг Сам Асгари подаде молба за развод .

Във видеото, публикувано в нейния Instagram в неделя, певицата на "Toxic" носи само розови бикини и черни ботуши до коляното, докато се излежава върху бяла завивка, покривайки гърдите си с ръце.

41-годишната Спиърс е надписала публикацията само с емотикони " ".

По-късно Бритни сподели второ видео от вечерта си, в което е с група мъже, един от които облизва крака ѝ, докато тя прави предизвикателни движения, облечена в зелена мини рокля и високи до коленете бели ботуши.

"Когато отидете да се срещнете с така наречения "приятел" и карате един час за пиле !!!", нашиа тя под поста.

Тя добави, "и какво прави кучка като мен!!??! Обличам си зелената рокля и се появявам при приятелите си !!! Поканих любимите си момчета и ИГРАХА ЦЯЛА НОЩ !!!”, допълни тя.

Секси кадрите на поп звездата се появиха един ден след като тя наруши мълчанието си за раздялата си с 29-годишния Асгари.

"Както всички знаят, Хесам и аз вече не сме заедно … 6 години са много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана, но … не съм тук, за да обясня защо, защото честно казано, това не е работа на никого !!!, ”, публикува тя в Instagram в събота заедно с видео, в което танцува.

Спиърс добави, че "не може да понесе повече болката", но успокои феновете, че "се справя адски добре".

Асгари сподели собственото си изявление относно раздялата им в четвъртък, като написа в Стори в Instagram: "След 6 години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим нашето пътуване заедно."

Бившият фитнес треньор подаде молба за развод в сряда, посочвайки 28 юли като официална дата на раздялата, на фона на обвинения, че певицата е изневерявала с мъж от персонала и е се е държала насилствено с Асгари.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay