Вижте жената, която спечели първия в света конкурс за красота без грим

Вижте жената, която спечели първия в света конкурс за красота без грим
Canva

Стоматологична сестра е обявена за победител в първия в света конкурс за красота "без грим".

26-годишната Наташа Бересфорд спечели титлата Мис Лондон 2023 по време на регионалните кръгове на конкурса Мис Англия. Тя победи 18 други жени, които се състезаваха без капка грим за първи път в 95-годишната история на състезанието.

Докато в предишните години от участниците се изискваше да предоставят непроменени свои снимки без използването на филтри, козметика или редактиране като част от конкурса. Тази година състезателите бяха помолени да бъдат с естествени лица и им беше забранено дори да нанасят малко количество гланц за устни.

Организаторите подчертаха, че този подход е насочен към овластяване на жените, повишаване на самочувствието и насърчаване на по-автентичен образ на тялото чрез приемане на естествения външен вид.

След победата си в конкурса Мис Лондон, победителката ще участва в предстоящия финал на Мис Англия, планиран за по-късно тази година.

Бересфорд, родом от Шефилд, се премества в Лондон и работи в частна стоматологична практика в Чизуик.

"Намирам работата си за наистина възнаграждаваща, през годините съм работил в NHS, както и в частни и спешни стоматологични практики. За в бъдеще бих искала да продължа обучението си по дентална рентгенография и образование за орално здраве", споделя тя.

"Развълнувана съм, че ме избраха за Мис Лондон. Всички момичета, които се състезаваха, са толкова красиви и наистина вдъхновяващи, така че беше чест да бъда избрана. Надявам се да използвам заглавието си, за да вдъхновя младите жени и момичета да се чувстват уверени и красиви в кожата си без грим", допълва тя.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay