Вижте как Нина Добрев плува с тигрови акули

Вижте как Нина Добрев плува с тигрови акули

Обикновено звездите имат скъпи и екстремни хобита, които гордо демонстрират в социалните мрежи. Нина Добрев е поредният пример за това, но нейното хоби дори граничи с опасното.

Бихте ли се гмурнали на място, на което плуват тигрови акули? Предполагаме, че само от мисълта косите ви настръхват. Но ще се изненадате още повече, след като видите как Нина Добрев плува на сантиметри до тези хищни същества.

В профила си в Instagram, актрисата с български корени Нина Добрев сподели разтърсващи видео, в което казва как се гмурка сред тигрови акули. в поста си тя споделя, че е изпитвала огромен страх от тези животни, но впоследствие е предизвикала себе си и го е преодоляла. Нина определя акулите като много дружелюбни и миролюбиви същества и обяснява как те не проявяват интерес към хората.

"Разбрах колко незаинтересовани са те от хората. Оттогава съм била във водата с толкова много различни видове акули. Моята мечта беше да плувам именно с тигрови акули.", споделя Нина в своя пост.

В публикацията си, актрисата ни запознава с 4-метровата Рокси.

"Тя забеляза, че не сме в клетки. На нас ни направи впечатление колко добронамерена е тя. Не плуваше агресивно към нас и не се опитваше да ни атакува и захапе.", заявява още тя.

Чрез оста си Нина Добрев отправя важно послание в защита на акулите. Тя смята, че те са неразбрани същества, представяни винаги в най-негативната светлина. Според нея те са представени от медиите като жестоки убийци, но всъщност са точно обратното.

Тя засяга още и темата за състезанията по убиване на акули в САЩ.

"Хората ловуват и брутално убиват тези красиви акули, които си гледат работата. За какво? За спорт, парични награди и хвалене. Отвращава ме. Толкова ми е тъжно да виждам труповете им, изхвърлени на пясъка, след като са били хвърлени обратно във водата, за да се удавят. НИЕ (хората) сме жестоките УБИЙЦИ.", възмущава се Нина Добрев.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay