Виктория Капитонова копира Кобилкина?

Виктория Капитонова копира Кобилкина?

Виктория Капитонова предизвика вълнение в света на личностното развитие и самоусъвършенстване, като предлага семинари и курсове, които се припокриват с тези, предлагани от известната сексоложка Наталия Кобилкина. Според публикация в Галерия, Капитонова е започнала да печели слава и последователи, потенциално застрашавайки бизнеса на утвърдената фигура в индустрията.

Различните семинари и обучителни програми на Виктория Капитонова обхващат теми като взаимоотношения, личностно израстване и духовно развитие. За разлика от Наталия Кобилкина, Капитонова е увеличила значително цената на своите предложения, като някои от тях достигат до 700 лева. Една от нейните програми, озаглавена "Живот в изобилие", обещава на участниците "живот, пълен с любов, щастие и успех".

Тази ситуация доведе до обвинения срещу Капитонова в измамни схеми и съмнителни източници на доходи. Въпреки негативността, тя открито споделя финансовия си успех, като наскоро обяви приходи от близо 40 000 лева за кратък период от време. Публичното оповестяване на доходите ѝ може да се разглежда като опит да се противодейства на критиците и да се докаже нейната стойност в областта.

Въпреки предизвикателствата, пред които е изправена, Виктория Капитонова продължава да разширява дейността си и да привлича последователи, които търсят насоки за лично и професионално израстване. Докато продължава да се развива, тя ще трябва да се ориентира в конкурентния свят на личностното развитие и да се справя с всякакви пречки, които възникват по пътя ѝ.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay