Гуиент Полтроу: “Чувствам бившия си съпруг като брат”

Звездата говори за отношенията си с Крис Мартин и за успешния си бизнес

Гуиент Полтроу: “Чувствам бившия си съпруг като брат”

Зашеметяващата Гуинет е на корицата на новия брой на списание Glamour, а в интервюто си за него споделя интересни подробности около модерното семейство, в което са се превърнали тя и бившият й съпруг, певецът Крис Мартин. Двамата бяха женени от 2003 година и се разделиха през 2014, но успяха да запазят добрите си отношения и актрисата споделя, че е много радостна от този факт.

"Идеалният вариант е да останеш женен, но ако това не може да се случи, то тогава е най-добре да се опитате да останете семейство въпреки раздялата. Крис е страхотен бивш съпруг, постоянно намираме време един за друг, за децата, оставяме настрана всичко останало и се стараем да бъдем сплотени. Така вредите за децата ни са минимални.”

Полтроу споделя, че вече не е влюбена в Мартин, но продължава да го обича. Тя разкрива, че двамата прекарват много време заедно, въпреки че актрисата се среща с продуцента Брад Фалчук.

"Вече не бивеем заедно с Крис, но той може да остава да преспи вкъщи, когато пожелае. Сутрин ставаме, правим си закуска и той води децата на училище. Понякога пък ние ходим в неговата къща, прекарваме уикендите и празниците заедно. Все още сме семейство, дори и да нямаме романтична връзка. Той ми е като брат.”

Според Гуинет всичко е точно така, както би трябвало да бъде и нещата са си по местата. "Винаги съм била много независима, дори и във връзките си. Но това не значи, че не вярвам в брака, напротив, смятам го за голяма ценност.”

На въпроса дали би се омъжила отново, Гуинет отговаря без да се замисля особено много. "Предполагам, вярвам в брака, но все още не съм официално разведена, така че да не избързваме.”

Гуиент Полтроу: “Чувствам бившия си съпруг като брат”

Освен всичко друго, актрисата е фокусирана и върху бизнеса си. Тя създаде марката за облекла Goop, а съвсем скоро й предстои да пусне на пазара нова козметична линия и очаква с нетърпение мнението на критиците. "Понякога се дразня на хората, защото обичат да коментират без да са наясно с всичко. Казват, че марката ми е скъпа, но едва ли са виждали, че има продукти и по 8 долара.”

Звездата споделя още, че рядко се засяга от чуждото мнение и се чувства напълно уверена в себе си. "Когато бях на 25 обръщах внимание на всичко. Сега съм 43-годишна жена, която е наясно със себе си, признава грешките си и не се интересува от нещата, които говорят по неин адрес.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay