Даниел Петканов с ново гажде?

Даниел Петканов с ново гажде?

Въпреки че се раздели с Александра Богданска преди две години, Даниел Петканов едва сега намери смелост да излиза с друга жена. Той сподели видеоклип в социалните мрежи, показващ как той и младата жена се гушкат в леглото. Въпреки че феновете му веднага попитаха дали тя е новата му приятелка, той все още не е отговорил официално на въпроса.

След развода си с Александра Богданска, хората от близкия кръг на Даниел Петканов разкриват, че той бързо се е присъединил към уебсайт за запознанства, търсейки неангажиращи срещи и забавление. Той беше категоричен, че не желае да се жени повторно, защото семейният живот му е омръзнал. Въпреки това, след двугодишно ходене по жени, това може да се е променило, тъй като слуховете предполагат, че той е станал доста активен в романтичните си начинания, след като се е разделил с Богданска.

Тя, от друга страна, не остана сама за дълго време и в момента има връзка с младия бизнесмен Мартин Иванов. Преди това той е бил с певицата Мария Илиева и е имал амбиции да пробие в музикалната индустрия, които обаче не са се сбъднали. Манекенката дори представи Мартин на сина си Габриел, който го прие положително.

Въпреки всички изпитания и премеждия, Петканов и Богданска успяха да установят стабилна комуникация помежду си, главно заради техния син. Това не е първият път, когато двойката се разделя - те преживяха изключително бурна раздяла поради нейната предполагаема изневяра с богатия италиански бизнесмен Макс, преди да сключат брак. По-късно стана ясно, че Даниел също не е останал назад и ѝ е изневерявал многократно.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay