Джъстин Бийбър с нов странен татус

През последните дни звездата си съперничи с бой бандата One Direction

Джъстин Бийбър с нов странен татус

Предстоящит албум на Джъстин Бийбър ще излезе на пазара след няколко седмици. Интересът около него не стихва и феновете му не спират да правят предположения относно съдържанието и името на албума. Самият Бийбър наскоро намекна, че може би той ще бъде озаглавен Purpose (oт англ. "цел”).

Същата тази дума, независимо дали ще бъде заглавие на новия албум на изпълнителя, или не, вече е незаменима част от самия него. Той татуира седемте букви върху корема си до друг татус - надписът Forgive (oт англ. "прощавам”).

Новият студиен албум на Джъстин ще бъде придружен от мащабно световно турне, което също ще започне след няколко седмици. Оказва се обаче, че пускането на албума на пазара ще съвпадне с издаването на петия и последен албум на бандата One Direction - 13 ноември.

Пред The Edge Джъстин споделя, че One Direction всъщност в момента не обикалят особено много по концерти, но фактът, че тази новина кара хората да говорят за тях, е добра реклама за момчетата. Освен това той казва, че е любопитен да види как ще се развият нещата.

"Мисля, че от тяхна страна изборът на дата е една много добра стратегия, тъй като пускането на моя албум беше обявено преди техния”, смята Джъстин.

Джъстин Бийбър с нов странен татус

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay