Драма в ефира: Мразят ли се Оля Малинова и Зейнеб Маджурова?

Драма в ефира: Мразят ли се Оля Малинова и Зейнеб Маджурова?

В Би Ти Ви зрителите забелязват напрежение между две от водещите на "Преди обед" – Оля Малинова и Зейнеб Маджурова. Зейнеб често обърква името на Оля и я нарича Олга, което води до ледени погледи от страна на Оля. От телевизията казват, че Зейнеб се държи сякаш нейните колеги са под нея, вярвайки, че тя е звездата на шоуто, а Франциска и Оля са под нея. Това създава напрегната атмосфера зад кулисите.

Хората около Зейнеб казват, че тя се е променила много, откакто има деца и съпругът ѝ е милионер. Тя започнала да се държи арогантно и високомерно с хората около себе си, включително чистачките, детегледачките и градинарите. Приятели на Зейнеб смятат, че тя се е главозамаяла от статуса си на милионерска съпруга и иска да бъде водеща на шоуто.

Оля, от друга страна, получава критики за външния си вид по време на шоуто. Някои зрители намират грима ѝ за неподходящ, подчертаващ недостатъците ѝ. Това допълнително увеличава напрежението между водещите. Ще видим как ще се развие ситуацията между тези три жени в шоуто.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay