Дъщерята на Брус Уилис публикува мил момент с баща си

Дъщерята на Брус Уилис публикува мил момент с баща си
Instagram

Дъщерята на Брус Уилис Скаут Уилис публикува сладък момент, който тя и баща ѝ споделиха на Деня на благодарността.

32-годишната дъщеря на Брус и Деми Мур публикува клип в Instagram Story в четвъртък, в който баща ѝ нежно я държи за ръката, докато двамата седят заедно на масата за вечеря. Във видеото, което се разпространи и в X (бивш Twitter), 68-годишният Брус носи сива шапка и светлосив пуловер за празничния ден, докато Скаут е облечена в бяло горнище на цветя.

Дъщерята на Брус Уилис публикува мил момент с баща сиInstagram

В друг клип, публикуван към нейната история, Скаут отпуска глава в дясната ръка на баща си, докато той стои зад нея.

Не е ясно дали смесеното семейство на звездата от "Петия елемент" е прекарало Деня на благодарността заедно или не, но съпругата на Брус, Ема Хеминг, публикува сладка групова снимка на семейството на празника.

"Благодарна съм, че познавам този вид любов", написа тя в Instagram. "Желая на всички ви честит Ден на благодарността ."

Дъщерята на Брус Уилис публикува мил момент с баща сиInstagram

Снимката изглежда не е нова, тъй като най-голямата дъщеря на Брус, Румър Уилис, е бременна на груповата снимка. (35-годишната Румър роди момиченцето си Луета през април.)

През октомври стана ясно, че Уилис вече изпитва затруднения с говора.

"Усещам, че в първите една до три минути той разбира кой съм", каза приятелят Глен Гордън Карън за посещенията си с Брус.

Съпругата на Брус и петте му дъщери бяха открити за своите предизвикателства на фона на неговите здравословни проблеми. След като разкри, че първоначалната диагноза на афазията на актьора от "Умирай трудно” е напреднала в изявление, направено през февруари, семейството сподели, че моментите, които имат с него, са ценни.

Семейството също сподели болката си в социалните мрежи, като Румър публикува ретроспективна снимка на нея и баща ѝ със сърцераздирателен надпис.

"Наистина ми липсва баща ми", пише тя.

Дъщерята на Брус Уилис публикува мил момент с баща сиInstagram

45-годишният Хеминг също разкри как се е развивал семейният живот на фона на неговата диагноза, разкривайки, че понякога се чувства "виновна", че има достъп до ресурси, които други семейства, страдащи от подобни здравословни проблеми, нямат.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay