Емрах показа новото гадже, баща му е бесен!

Емрах показа новото гадже, баща му е бесен!

Най-младият представител на семейство Стораро или "младшият", както го наричат всички, продължава да върви по свой собствен път. Въпреки че вече не е дете, интелектът на Емрах Стораро изглежда е заседнал във фазата на ранното юношество. Той не спира да създава проблеми, да нарушава правилата - особено тези, свързани с движението по пътищата, и да се мотае с празни хора.

Само преди ден Емрах реши да представи новата си приятелка в социалните медии, но без да разкрива самоличността й. Момичето, макар и вероятно на същата възраст, изглежда като класически пример за "кифла" - изкуствени устни, екстеншъни, провокативни пози, разголени тоалети... нищо ново.

Междувременно днес бащата на Емрах, Тони Стораро, е бесен заради новия му романс. "Избираш ли тези празни момичета с конкурс? Не знам... Как няма едно интелигентно и здраво момиче да доведеш, сериозно такова. Вместо това получаваш поредната празноглавка с два неврона в главата, която просто ще се опита да изцеди парите ти за глупости и вероятно ще те зареже за следващия с повече пари", ядосваше се той на сина си, но Емрах не искаше да чуе.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay