Запознайте се с новия неустоим Тарзан - Александър Скарсгард!

Актьорът разкрива какво му е коствала този роля

Запознайте се с новия неустоим Тарзан - Александър Скарсгард!

Може би го познавате от ролята му на вампир в хитовия сериал "Истинска кръв”, но сега ще го видите в съвсем различно амплоа - в това на момчето от джунглата - Тарзан! Още преди време стана ясно, че Скарсгард ще влезе в тази роля, но сега вече имаме възможност да се насладим на първите кадри от лентата, на които можем да видим Тарзан в пълния му блясък.

Актьорът разказа в интервю за eonline.com за предизвикателствата на ролята си и как е успял да влезе в такава божествена форма. Лентата, която е дело на режисьора Дейвид Йейтс, дава един по интересен поглед върху приказката за Тарзан и се очаква да излезе по кината през лятото на 2016 година.

39-годишният шведски актьор споделя, че люлеенето от дърво на дърво не му е било никак лесно и всъщност цирков артист с над 20 години опит е направил повечето щури каскади във филма.

"Не изглеждаше много добре, когато го правех аз. Никак не ме бива в тези неща. Правех по-лесните сцени и след това си сядах на стола и пиех кафе. Тази работа е за професионалист и той се справи страхотно, а аз просто заставах на негово място в един момент и правех приземяванията.”

Освен циркови тренировки на Скарсгард му се е наложило да поработи доста във фитнеса и да се подложи на строга диета. Тялото му изглежда просто нереално! Самият той споделя, че и това му е коствало доста усилия.

"Имах много добър треньор и диетолог. Никога не съм правил нищо подобно и толкова екстремно и бях нервен. Беше голямо предизвикателство и не знаех как тялото ми ще реагира на диетата и всички тренировки.”

Скарсгард споделя, че няколко месеца преди и по време на снимките е хапвал само пилешко и е правил доста коремни преси, но със сигурност можем да кажем, че си е заслужавало!

Запознайте се с новия неустоим Тарзан - Александър Скарсгард!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay