Защо, Бритни?

Бритни Спиърс се завръща на големия екран

Защо, Бритни?

Поп-дивата Бритни Спиърс смята да направи поредния си актьорски опит. През 2002 г. изпълнителката на хита "Toxic" дебютира в лентата "Crossroads", която бе посрещната доста остро от критиците.

Филмът спечели едва 61 милиона долара, въпреки големите очаквания, с които беше натоварен заради участието на Спиърс. Певицата се превърна в поредното доказателство, че от всяко дърво свирка на става. Тоест певческите и театралните умения не вървят ръка за ръка.

Явно обаче Спиърс е решила, че 10 години са достатъчни публиката да забрави провала ѝ. "Определено следващата година ще опитам нещо ново. Виждам се като лошо момиче на екрана" споделя Бритни пред
Contactmusic. Питаме се накъде по-лошо от това?!

За разлика от нея, бившата ѝ половинка, Джъстин Тимбърлейк се справя особено добре с актьорското майсторство. Трейлърът на най-новия му проект
"In Time", в който си партнира с Аманда Сейфрид, изглежда доста обещаващ.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 02.11.2011|16:45
Бритни Спиърс гостува в няколо серии на моя любим ситком "Как се запознах с майка ви" и мога да кажа, че се справи много професионално с ролята. Според мен тя е от певиците, които имат потенциал да бъдат и актриси.
1
Не е посочен 02.11.2011|16:43
Честно казано и певческите й умения са доста спорни, а запазената й марка за всяко турне е пеенето на плейбек. Ако съдим по последното видео на Бритни, където с новия си възлюбен влизат в ролята на Бони и Клайд, то определено от нея лошо момиче няма да излезе. Твърде е безизразна и лигава!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay