Златка бясна: Малкият Благойчо обича повече баща си?

Златка бясна: Малкият Благойчо обича повече баща си?

От известно време се знае, че връзката между Благой Георгиев и Златка Райкова е обтегната след раздялата им. Техните разногласия са особено очевидни и покрай техния син, Благой младши. След като почти не присъстваше в живота на сина си по време на връзката им и не допринесе финансово, Георгиев внезапно реши да възобнови ролята си на грижовен баща.

Това решение обаче имаше обратен ефект, тъй като децата са податливи, особено когато им се угажда. Малкият Благой е напълно запленен от баща си, което е очевидно от видеоклипа, който Георгиев публикува, показващ как пита сина си кого обича повече. Естествено, малкият отговаря с "татко". Тази ситуация предизвика бурна реакция, като мнозина смятат, че Георгиев се държи егоистично и безразсъдно.

Самата Златка, която носи основната отговорност за отглеждането на двете деца със съпруга си Карен Хачатрян, вероятно е бясна и наранена от действията на Георгиев. Хората в социалните медии изразяват своето възмущение, сравнявайки поведението му с това на куче, което се лигави на майка си, която се грижи за него денонощно. Докато точните емоции и мисли на Златка остават неизвестни, едно нещо е сигурно: действията на Георгиев са причинили напрежение и потенциална вреда на взаимоотношенията с неговия син и новата му съпруга.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay