Знаменитости, чиито истински имена ще изненадат дори най-големите фенове

Знаменитости, чиито истински имена ще изненадат дори най-големите фенове

Едва ли знаете, че има знаменитости, които всъщност не се казват така, както ние си мислим. Ето кои са те и какви са истинските им имена:

1. Аштън Къчър - Крис Къчър

Истинското име на актьора е Кристофър Аштън Къчър и всички роднини на Аштън от родния му щат го наричат Крис. Съпругата му Мила Кунис също каза, че когато отиват в родния му град, тя също го нарича Крис. Но когато се връщат в Калифорния, той спира да реагира на Крис и Мила го нарича отново Аштън.

2. Майкъл Джей Фокс - Майкъл Андрю Фокс

След дебюта си в "Писма от Франк", младият Майкъл Андрю Фокс реши да се регистрира в Гилдията на екранните актьори. Но се оказа, че някой друг Майкъл Фокс вече е там. И тази организация има строго правило: без идентични имена, за да се избегне объркване. Майкъл не харесва второто си име Андрю, затова решава да вземе буквата "J" на името на друг известен актьор Майкъл Дж. Полард.

3. Пинк - Алиша Бет Мур

Алиша Мур започва да свири в клубове на 14-годишна възраст. Приблизително по същото време тя получава сценичното име Pink. 

4. H.P. Baxxter - Ханс Питър Гердес

Х.П. Baxxter, вокалистът на групата Scooter се казва Ханс Питър. Според певеца той е имал проблеми поради простото си име и е благодарен на учителя си по химия, който започва да го нарича H.P.

5. Майкъл Кейн - Морис Микълуайт

Майкъл Кейн трябвало да се откаже от истинското си име, защото станал твърде известен под сценичното си име. Когато той дал личната си карта на летището, хората били объркани, че актьорът, когото познават като Майкъл Кейн, всъщност се казва: Морис Джоузеф Микълуайт. И така, те го задържали и проверили самоличността му.

6. Шер - Шерилин Саркисян

Шер има арменски корени. Интересно е, че когато била млада, не знаела, че е талантлива и не смятала, че е привлекателна. Но тя искала да стане известна независимо от всичко.

7. Оливия Колман - Сара Каролайн Синклер

Когато Сара Колман започнала да се появява във филми, тя се сблъскала с проблема, който имат много други актьори - имало и друга актриса със същото име. Тогава тя решила да вземе името на най-добрата си приятелка от колежа - Оливия. А Синклер е фамилията на съпруга й. Но приятелите й не я наричат Оливия или Сара, те я наричат Коли - това е старият й прякор.

8. Стинг - Гордън Матю Томас Съмнър

Гордън получил прозвището си заради навика си да носи черно-жълт джъмпер, който го карал да изглежда като оса. Певецът казва, че дори майка му го нарича Стинг.

9. Кристофър Уокън - Роналд Уокън

Бъдещето на Роналд Уокън е било предначертано: майка му искала да стане известна толкова много, че изпраща всичките си деца да работят в телевизията. Тя дори кръстила сина си на телевизионна звезда от първата половина на 20 век - Роналд Колман.

Но когато по-късно Уокън започна да работи като танцьор в нощен клуб, един от танцьорите му препоръчал да смени името си на Кристофър. Така се появява сценичното му име.

10. Брус Лий - Лий Джун-фен

Американският актьор от Хонконг Лий Джун-фен, известен още като Брус Лий, започва да играе като бебе, благодарение на баща си. До 18-годишна възраст той вече се е появявал в 20 филма. Смята се, че американското име Брус му е дадено от лекар, когато се е родил.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay