Известни жени, които са зодия рак

Известни жени, които са зодия рак

Ракът е четвъртият поред знак от зодиака, който царува от 21 юни до 22 юли. Представителите на този знак обикновено са емоционални, темпераментни и отдадени на любимите си хора. Ако искате някой, който ще ви обича вечно и ще бъде неотлъчно до вас, то ракът е вашият човек.

Раците са и много верни приятели, които се се отдават напълни и задълбочено в отношенията си с хората, които наистина ценят. Именно те са тези, които винаги биха ви защитили и подали ръка. Като владетели на водната стихия те са чувствителни и приемат думите и действията на хората около тях прекалено лично. Затова и са толкова открити в чувствата си.

Оказва се, че много са и известните личности, подени под този знак. Това са световно признати музиканти, певци, актьори и дори риалити звезди. Ако и вие сте зодия рак, то вероятно ще ви бъде интересно с кои знаменитости споделяте знака на рака.

Лана дел Рей (21.06.1985)

Известни жени, които са зодия рак

Не се изненадваме, че чувствената певица с мистичен глас е именно зодия рак. Всичко, което тя прави е изпълнено с емоция и ни пренася в друг свят. Нейното изкуство е толкова емблематично, че никой не би могъл да я изкопира.

Мерил Стрийп (22.06.1949)

Известни жени, които са зодия рак

Невероятната актриса, изиграла куп култови роли също е родена под знака на раците. Нейният талант е неоспорим и неповторим и именно нейната откритост ь помага да се превъплъти във всеки образ.

Ариана Гранде (26.06.1993)

Известни жени, които са зодия рак

Женствена и нежна, но и сблъсквала се с редица любовни обрати и предизвикателства, Ариана е типичен представител на зодия рак. Нейната отдаденост и способност да се привързва силно си личат дои и в песните ѝ. неведнъж тя е възпявала нейните настоящи и предишни любови, които са оставили силен отпечатък в нейното съзнание.

Клои Кардашян (27.06.1984)

Известни жени, които са зодия рак

Риалити звездата често се подвизава в образа на майка, макар да не е най-възрастната дама в семейство Кардашян/Дженър. майчинският инстинкт и нуждата да помага са типични черти на зодия рак, които Клои несъмнено притежава.

Принцеса Даяна (01.07.1961)

Известни жени, които са зодия рак

Даяна, която днес щеше да има рожден ден, ако все още беше между нас, също бе една от известните представителки на водния знак. Толкова години след смъртта ѝ, светът все още я помни като отдадена майка и жена, която винаги е готова да помогне. Но едновременно с това тя е била романтична и сантиментална натура.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay