Изневерил ли е Травис Скот на Кайли Дженър?

Мислехме си, че днес ще е спокоен ден, но ето че социалните мрежи не спират да преливат от новини за потенциална изневяра от страна на Травис Скот. Но как се стигна до тези обвинения?

Моделът Рожан Кар (с когото Травис е свързван в миналото) твърди, че е била на снимачната площадка на един от неговите му музикални видеоклипове. След това тя публикува видео в Instagram, в което казва, че Травис изневерява на Кайли всяка вечер, като същевременно твърди, че тя и Травис са прекарали Свети Валентин заедно.

Междувременно Скот се включи в Стори, за да изясни слуховете, като написа следното: "Случват се много странни неща. Неканен човек се промъкваше в затворения декор, докато режисирах видео. За последен път го казвам: не познавам този човек. Никога не съм бил с този човек. Така че, моля, спрете с непрекъснатите кибер нападки и измисленото разказване на истории."

През 2019 г. Травис също опроверга слухве за изневяра като написа в Instagram: "Наистина е въздействащо, когато видиш неверни неща, казвани за теб. Още веднъж тези фалшиви истории за това, че изневерявам, просто не са верни. Фокусирането върху живота, музиката и семейството в този момент е това, което е истинско.”

От своя страна, на 12 октомври Рожан публикува снимка с провокативно описание в Instagram. Ето какво гласи текста под нея: "кажи ѝ да бъде мен за Хелоуин, след като иска да я обичаш толкова много". Дали е насочен към Кайли, можем само да гадаем...

Тези коментари се появиха, след като той и Кайли се разделиха. Тогава тя потвърди новината в Twitter с кратко изявление.

"Травис и аз сме в страхотни отношения и основният ни фокус в момента е Сторми!! Нашето приятелство и дъщеря ни са приоритет.", написа тя.

В настоящия момент се спекулира, че Рожан Кар е причината за раздялата на Кайли и Травис, но тя отрече това в Instaram.

"Нито един от тези слухове не е верен, просто интернет създава фалшив разказ. Моля, спрете да разпространявате лъжи и ни оставете на мира, защото това засяга реалния живот. Благодаря ви.", пише Кар.

Междувременно, в социалните мрежи се появиха редица видеа, които доказват изневярата на Травис. Потребителка в TikTok публикува кратък клип, в който показва неоспорими доказателства за това, че той има връзка с Рожан Кар, а Кайли е била на заден план през цялото. Вижте видеото и решете сами!

 

@sugeneshin_ #kyliejenner #travisscott #yungsweetro #fyp #sidechick #thekardashians #foryou #celebrity #footage #conspiracy #conspiracytiktok #family #relationship #couple #kuwtk #cheating #cheater ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay