Има ли корекции дъщерята на Анелия?

Има ли корекции дъщерята на Анелия?

Щерката на Анелия, Ивон, претърпя пълна трансформация през последните няколко години. 20-годишната наследница на Коко Динев вече има значително променен външен вид, като промените са особено забележими в устните и лицето ѝ.

От раждането си Ивон има кръгло лице и няма изразена брадичка. Въпреки това, наскоро публикувани снимки показват, че лицето й сега е по-слабо и удължено, със силно изразени черти и нова брадичка. Това кара мнозина да вярват, че тя е използвала филъри за промяна на формата на лицето си.

За разлика от нея, майка й Анелия, въпреки че преследва 42 години, изглежда забележително добре, без да прекалява с козметичните процедури. Певицата е известна с естествения си вид, без да прибягва до прекомерна употреба на филъри или други интервенции. Тя запази своята идентичност и продължава да бъде разпознаваема фигура в индустрията.

Много хора критикуват външния вид на Ивон, твърдейки, че тя е загубила своята идентичност поради многобройните козметични промени. Някои смятат, че тя разчита твърде много на пластични операции и други интервенции, за да поддържа външния си вид.


Анелия наскоро говори за връзката си с Динев, бащата на Ивон. Тя си припомни как връзката им се разви бързо и той я запозна с различен начин на живот, осигурявайки й първия апартамент в София и финансова подкрепа. Анелия също така изрази любовта си към Ивон и призна, че дъщеря й е нейното слабо място, като добавя, че Динев продължава да я глези и презадоволява.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay