Как кралските деца се готвят за Хелоуин?

Чудите се какво правят кралските деца за Хелоуин? Ако трябва да сме честни, тази година не сме си измислили костюми, но пък мoжем да надникнем и да разберем какво се случва в кралското семейство по това време от годината. И макар да не знаем какви са плановете на всички, изглежда, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще украсяват тикви с баба си Карол Мидълтън.

Карол загатна това в публикация, споделена в акаунта в Instagram, посветен на нейната марка Party Pieces.

"Хелоуин е есенен акцент за мен. Все още мога да си спомня забавленията и страховете от собственото си детство; шансът да обличаш костюм, да украсяваш тикви и да се забавляваш! Тази година дори отгледах собствени тикви, така че нямам търпение да ги украся с любимите си хора.", гласи описанието към поста.

Как кралските деца се готвят за Хелоуин?instagram.com/hrhcharlottie

Известно е, че Карол е изключително близка с внуците си, както и с Кейт Мидълтън и принц Уилям, така че не е изненада, че готви големи планове за Хелоуин. Миналата година кралският биограф Анджела Левин каза пред The Sun, че Карол и Уилям са особено близки, като припомни, че тя го е накарала "да се чувства сигурен, комфортно и че той не трябва да се тревожи за това, което е казал или да носи отговорност за нейните емоции".

Междувременно кралският автор Фил Дампиър каза пред изданието, че Карол има огромно влияние върху семейството. Според думите му, тя прекарва много време с трите деца и Кейт се обръща към нея за съвет и утеха постоянно. Карол винаги стои на заден план, като се грижи за децата, когато е необходимо, но също така винаги е готова да им помогне. Карол е голяма сила зад трона и нейното влияние е огромно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay