Кара Делевин проговори открито за депресията и тъмните периоди в живота си

Не всичко е розово в света на богатите и известните!

Кара Делевин проговори открито за депресията и тъмните периоди в живота си

Преди дни се появиха снимки на Кара Делевин в рекламна кампания за слънчеви очила и в рекламна кампания на Saint Laurent и те породиха немалко слухове, че тя се връща на модния подиум. Преди година 23-годишната красавица заяви, че напуска модната индустрия завинаги. Явно шумотевицата около снимките я накара да вземе думата и в няколко туита да разясни за какво става дума и каква е ситуацията в живота й.

Кара твърди, че новите снимки не са официално връщане към кариерата й на модел, защото тя никога не е зарязвала тази кариера: "Никога не съм казвала, че се отказвам от кариерата на модел. Изобщо не обвинявам в нищо модната индустрия".

Временното си откъсване от света на модата тя обясни с депресията, от която страда: "Аз страдам от депресия и кариерата ми на модел съвпадна с едно много тежко изостряне на болестта".

Кара не за пръв път говори за своята депресия и психично здраве. В едно свое предишно интервю тя призна, че болестта се е стоварила върху нея още, докато е била подрастваща: "Върху мен изведнъж се стовариха депресия, тревога, ненавист към самата себе си. Понякога беше толкова тежко, че си удрях главата в стената, за да изхвърля всичко това от себе си".

И все пак много хора споделят, че тя се държи малко двулично в момента. През юли 2015 година стана известно, че тя е взела решение да напусне модния подиум и да не продължи договора си с агенцията Storm Model Management.

Освен това днес тя заявява, че няма претенции към модния сектор, но през август 2015 година всичко бе доста по-различно. Тогава Кара обвини модната индустрия, че кара девойките да се превръщат в жени твърде рано, защото дори тийнейджърките "трябва да заемат по-секси пози пред камерите".

"Направо ми се повръща от това, та аз отчасти съм феминистка. Това е ужасно и отвратително, става дума за млади момичета. Започваш да работиш в ранна възраст, а в теб виждат само сексуален обект", възмущаваше се Кара преди време.

Депресията не е единственият проблем, който Кара изтъква за почивката й от модата. По думите на Делевин графикът й в определен момент станал толкова натоварен, че това се отразило на здравето й. Тя заболяла от псориазис - кожно заболяване, което можело да бъде прикривано само с много грим. "Хората си слагаха ръкавици, за да не се докосват до моята кожа, смятаха, че това е проказа или нещо от този род".

Моделът ,който все по-често се впуска във филмови проекти, признава, че е използвала работата като начин да избяга от себе си, но в крайна сметка това я сринало тотално. Сега тя съжалява, че по онова време не е имало кой да й каже да спре, да си почине и да прави, това, което й харесва и за зарежда с енергия. 

Източник: БГНЕС

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay