Кейти Пери стана на 38 и сподели, че не си бръсне краката, откакто е станала майка

Певицата публикува мила семейна снимка с Орландо Блум и 2-годишната им дъщеря!

Кейти Пери отпразнува 38-ия си рожден ден тази седмица и това бе повод да сподели сладка семейна снимка с феновете си. Певицата публикува кадър в своя Instagram, показващ ръката ѝ, поставена, върху тази на годеника ѝ Орландо Блум. И двамата носеха красиви гривни, но най-хубавата част от снимката бе ръката на 2-годишната им дъщеря, поставена най-отгоре.

"Всеки път, когато духна свещ, винаги ви желая. 38 и съм благодарна", написа Пери в поста.

Кейти Пери стана на 38 и сподели, че не си бръсне краката, откакто е станала майкаinstagram.com/katyperry

Сантименталната публикация доказва колко признателна е певицата за своето семейство. Орландо Блум, който предложи брак на Пери през 2019 г., също сподели мила публикация, показвайки селфи на двойката.

"Всеки път, когато предприемем пътуване около слънцето и можем да те отпразнуваме, си напомням, че сме заедно и каквото и да е времето винаги съм усмихнат", сподели актьорът в своя пост.

Двойката, която е заедно от 2016 г., посрещна на бял свят дъщеря си Дейзи Дав Блум през август 2020 г. и оттогава Пери е отдадена на майчинството. В шоуто на Джими Кимъл миналата година, певицата разказа за раждането по време на пандемията и макар да подчертава, че това е най-доброто решение, което е вземала през целия си живот, тя също така посочи, че раждането съвпаднало с издаването на петия ѝ албум.

"Не можех да обслужа самата себе си в тоалетната и си казах: "Това е най-необичайният ден за издаване на албум, но ми харесва.", сподели Кейти в шоуто.
Тя продължи с откровенията по време на епизод на "American Idol", разкривайки, че е спряла да си бръсне крака, тъй като просто няма време, откакто е станала майка.

Блум има и 9-годишен син на име Флин от бившата си съпруга Миранда Кер. Двамата съхраниха приятелството си през годините, макар да са продължили живота си с други партньори. Кейти Пери и Миранда Кер също са си близки като непрекъснато се подкрепят в начинанията си.

Кейти Пери е една от любимите ни изпълнителки именно, защото винаги е искрена пред феновете си и се държи непринудено. Тя е сред звездите, които не се срамуват да разкрият любопитни подробности за себе си, с които да ни напомнят, че и те са хора и минават през същите проблеми като нас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay