Ким Кардашиян с модна колекция за жените в Бразилия

Тя беше представена в бразилския град Сао Пауло

Ким Кардашиян с модна колекция за жените в Бразилия

Риалити звездата и любимка на милиони момичета по света Ким Кардашиян представи своята нова линия дрехи в бразилския град Сао Пауло.

За избора на мястото, където да покаже за пръв път своята колекция "Ким Кардашиян Уест за C&A" Ким обяснява, че се надява да успее да спечели симпатиите на жените на територия, на която пищността на тялото често е издигана на пиадестал.

Звездата определя линията като "изчистена и секси” и признава, че всички дрехи отразяват нейния собствен стил и всъщност показват какво би носила самата тя.

"Исках да покажа на света как изглежда типичната бразилка и нейните извивки. В Съединените щати стилът е различен, вижданията на хората - също. Затова аз се освободих от всичко и си позволих да бъда себе си. В резултат създадох такива дрехи, които самата аз бих носила”, споделя Ким в Бразилия.

Брюнетката разкрива още, че облеклата са съобразени с абсолютно всякакъв тип тяло и са еластични, така че могат да паснат на всяка осанка. Колекцията се състои от най-различни модели - поли с дължина до коляното, рокли, изрязани топове и обувки.

"Не исках да използвам прекалено ярки цветове. Доверих се, например, на изпитаната формула "черно и бяло”, пояснява 32-годишната съпруга на рапъра Кание Уест.

Ким и двете й сестри - Кортни и Клоуи, притежават свой собствен моден бутик.

Ким Кардашиян е известна и със своя "активен” живот в интернет. Тя всекидневно прави феновете си част от своето ежедневие. Не пропусна да сподели как се приготвя за бляскавото събитие в Сао Пауло.

Ким Кардашиян с модна колекция за жените в Бразилия

Вижте и видео от деня на представянето на колекцията.



Aко искате да четете още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay