Кортни Кокс с мил жест по повод новата книга на Матю Пери

Кортни Кокс с мил жест по повод новата книга на Матю Пери
Instagram

Кортни  Кокс направи нещо сантиментално, с което разчувства всички фенове на култовия сериал "Приятели", включително и нас. Тя изпозлва страницата си в Instagram, за да поздрави бившия си колега Матю Пери за успеха на новите му мемоари.

Коск публикува Стори със снимка, на която е седнала на емблематичния диван от сериала, а в ръцете си държи новата книга на Пери.

Мемоарите на Матю Пери "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", които документират възхода му към славата и богатството, както и пристрастяването му към алкохола и наркотиците и последвалото му пътуване към трезвеността, се изстреля на върха на списъка с бестселъри на New York Times почти месец преди да излезе.

"Толкова се гордея с моя приятел @mattyperry4, че написа тази смела книга и че влезе в списъка на най-продаваните на New York Times 4 седмици подред!", написа обичаната актриса.

Пери разкри, че е написал мемоарите си в опит да вдъхнови други, които се борят със зависимостта, да потърсят помощ. 

"Уау – сбъдната мечта! Много ви благодаря, че направихте #FriendsLoversBook номер 1 в списъка с бестселъри на New York Times". "Чувствам се благодарен и смирен за цялата любов, която оказахте на мемоарите ми и съм щастлив да чуя, че думите ми резонират с вас.", сподели актьорът в Instagram.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay